بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی روش های دستگاهی در محصولات غذایی تولیدی خراسان رضوی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی روش های دستگاهی در محصولات غذایی تولیدی خراسان رضوی) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی روش های دستگاهی در محصولات غذایی تولیدی خراسان رضوی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی روش های دستگاهی در محصولات غذایی تولیدی خراسان رضوی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش های نوین فناوری اطلاعات در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران (مطالعه موردی روش های دستگاهی در محصولات غذایی تولیدی خراسان رضوی) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

به طور سنتی کنترل کیفیت با بهره گیری از روشهای بازرسی دستی و رویه های نمونه برداری آماری انجام می گرفتهاست. در روشهای مذکور غالباً نمونه از خط تولید برداشته شده و به ناحیه جداگانه ای منتقل می شد که این امر بعضاًموجب بروز تاخیر و یا ایجاد گلوگاه در زمان بندی تولید می گردید. منظور از دستگاه های نوین آزمایشگاهی در اینمطالعه هر گونه دستگاهی که در واحدهای کنترل کیفیت کارخانه های صنایع غذایی استفاده می شود که قابلیت اتصالبه کامپیوتر ، فناوری های مبتنی بر IT ، هوش مصنوعی و یا حتی دیجیتال باشد و باعث تسریع در اعلام نتایج وسهولت ودقت در انجام آزمایشها و کاهش زمان آنها نسبت به روش های سنتی و دستی می شود.هدف از این مطالعه بررسی روشهای نوین فناوری اطلاعات، در کنترل کیفیت صنایع غذایی ایران، با مطالعه دستگاه های نوین آزمایشگاهی، مبتنی بر ITمورد استفاده در محصولات غذایی تولیدی استان خراسان رضوی، به عنوان قطب بزرگ تولید محصولات غذایی کشورمی باشد. برای انجام این مطالعه پرسشنامه ای تهیه،و کاربرد موارد خاص دستگاهی در کارخانه های صنایع غذایی استانخراسان رضوی،به صورت میدانی مورد سنجش و ارزیابی قرار گرفته است. در پایان نتایج بدست آمده از تحقیقات میدانیجامعه هدف نتیجه گیری شده است. سهولت نظارت و بازرسی ،کاهش هزینه های بازرسی و افزایش کیفت محصولتولیدی تنها برخی از نتایج بدست آمده می باشد.صنایع شیر و فرآورده های لبنی بیشترین و گوشت و فرآورده های گوشتیفاقد دستگاه های نوین آزمایشگاهی می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.