بررسی تأثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ترکیبات و ریزساختار موادغذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ترکیبات و ریزساختار موادغذایی دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ترکیبات و ریزساختار موادغذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ترکیبات و ریزساختار موادغذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر فشار هیدرواستاتیک بالا بر ترکیبات و ریزساختار موادغذایی :

تعداد صفحات :۲۵

چکیده مقاله:

فرآیند فشار هیدرواستاتیک بالا (HHP) یک روش غیرحرارتی برای محافظت از محصولات متنوعغذایی میباشد. این فرآیند حتی در فشارهای بیش از ۱۰۰۰ مگاپاسکال برای مواد غذایی به کاربرده شده است. در این فرآیند برهمکنشهای ضعیف هیدروژنی، هیدروفوبی و اتصالات یونی تحتتاثیر قرار میگیرند، در حالی که اتصالات کوالانسی تغییری نمیکنند. امروزه تجهیزات فشار بالا بهطور گسترده برای تولید و فراوری مواد غذایی گوناگون نظیر گوشت و فراورده های گوشتی،محصولات لبنی، غذاهای دریایی، میوه و سبزیجات و انواع نوشیدنی ها به کار می روند. در این مقالهاثر HHP بر ترکیبات مواد غذایی نظیر رنگها، آنزیمها، ترکیبات فنولی، اسیدهای چرب، اسانس-ها و همچنین ریز ساختار مواد غذایی همانند تاثیر بر سختی و چسبندگی فراورده های غذایی بررسیشده است. علاوهبر این، اثر بکارگیری و تلفیق HHP با سایر فرایندها در محصولاتی نظیر میوه ها وسبزیجات و انواع گوشتها به صورت خلاصه مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.