تحقیق شکاف نسلها در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق شکاف نسلها در ایران دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق شکاف نسلها در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق شکاف نسلها در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق شکاف نسلها در ایران :

یهودیان سوئد و مصوبات جدید در این کشور
در حال حاضر در کشور سوئد، ۱۸۰۰۰ یهودی ساکن هستند که از این تعداد, ۵۰۰۰ نفر در استکهلم اقامت دارند در شهرهای گوتبورگ و مالمو به ترتیب ۱۸۰۰ و ۱۴۰۰ یهودی ساکن هستند.
اشاره: کشور پادشاهی سوئد با وسعت ۴۴۹۹۶۴ کیلومتر مربع و جمعیتی حدود ۸۶/۸ میلیون نفر در شمال اروپا قراردارد. پایتخت آن استکهلم و زبان رسمی در این کشور سوئدی است. با وجود این که سوئد کشوری پادشاهی است، پادشاه فقط جنبه تشریفاتی دارد و فرماندهی ارتش در اختیار او نمیباشد. نوع حکومت در سوئد پارلمانی است. نمایندگان مجلس که تعداد آنها ۳۹۴ نفر است هر چهار سال یک بار انتخاب میشوند.
حدود ۲/۸۸ درصد مردم در این کشور پیرو مذهب پروتستان، ۷/۱ درصد آنها کاتولیک و حدود ۱/۱۰ در صد پیروان دیگر مذاهب هستند. سیستم آموزش اجباری در این کشور از هفت سالگی آغاز می شود و پس از خاتمه کلاس نهم می توان در مقطع دبیرستان یا هنرستان های فنی-حرفه ای ادامه تحصیل داد. امور حمل و نقل در کشور سوئد پیشرفته ترین نوع خود در جهان به شمار میآید و شبکه راه آهن حدود ۱۳ هزار کیلومتر و شبکه راه آهن شهری ۹۷۵۰۰ کیلومتر است.

تاریخچه یهودیان در سوئد:
به نظر می رسد تاریخ حضور یهودیان و اولین مهاجرت آنها در سوئد به قرون وسطی بر می گردد. اما پس از گذشت حدود سه سده در سال ۱۷۷۵ میلادی در پی موافقت پادشاه وقت به نام گوستاو سوم با مهاجرت فردی به نام آ. اسحاق و چند نفر دیگر از اهالی یکی از ایالات آلمان شرقی آن موقع به استکهلم، تشکل جامعه یهود شکل دیگری به خود گرفت. زیرا در همان سال انجمن کلیمیان در این شهر تأسیس شد و یک سال بعد هم زمینی جهت دفن اموات یهودیان تخصیص داده شد. اما به همراه «اسحاق» خانواده «یوزفسون» نیز به استکهلم مهاجرت کردند. این خانواده بعدها در تحول فرهنگی کشور سوئد نقش به سزایی داشتند. چرا که از این نسل سه نفر طی سالهای مختلف مسئولیت تئاتر سلطنتی سوئد را عهده دار شدند: لودویگ (۹۹-۱۸۵۱)، راگنار (۱۹۶۶-۱۸۹۱) و ارلند یوزفسون متولد ۱۹۲۳ و نیز نقاش معروف سوئدی به نام ارنست یوزفسون (۱۹۰۶-۱۸۵۱)
در سال ۱۷۷۹ در شهرهای دیگر سوئد به نام گوتبورگ (Goteborg)، نورکپینگ (Norrkoping) و پس از آن در سال ۱۸۷۴ در شهر مالمو (Malmo) سوئد انجمن کلیمیان تاسیس شد. اما مخالفت با اجازه مهاجرتی که در سال ۱۷۷۵ میلادی توسط گوستاو سوم صادر شده یود، باعث شد تادر سال ۱۷۸۲ قانونی تحت عنوان «تعدیل یهودیان» به تصویب برسد. بر اساس مصوبه جدید که تا سال ۱۸۳۸ کماکان معتبر بود، مهاجرین یهودی به عنوان گروهی خارجی با ملیتی بیگانه شمرده میشدند که فاقد حق رای و آزادی در انتخاب بودند. بدین جهت از سال ۱۸۱۵ سیر مهاجرت یهودیان به سوئد تقریبا به صفر رسید. در سال ۱۸۶۰ حق تملک زمین در خارج از محل سکونت یعنی در مستعمرات پادشاهی سوئد، در سال ۱۸۶۶ حق شرکت فعال در انتخابات و در سال ۱۸۷۰ تساوی حقوق کامل اعلام شد، با این استثناء که یهودیان اجازه انتصاب به مقام نخست وزیری را نداشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.