مقایسه ی الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تک فرزندان و غیر تکفرزندان مقطع متوسطه دوم شهر شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ی الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تک فرزندان و غیر تکفرزندان مقطع متوسطه دوم شهر شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ی الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تک فرزندان و غیر تکفرزندان مقطع متوسطه دوم شهر شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ی الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تک فرزندان و غیر تکفرزندان مقطع متوسطه دوم شهر شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ی الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تک فرزندان و غیر تکفرزندان مقطع متوسطه دوم شهر شیراز :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

مقدمه : در راستای تغییرات جهان ، ساخنار خانواده نیز متحمل تحولات اساسی شده است . یکی از این تغییرات ، تمایلبه داشتن فرزندان کمتر است .بسیاری از خانواده ها معتقدند که اگر یک فرزند داشته باشند می توانند نیازهای معنوی وامکانات مادی مورد نیاز وی را به بهترین شکل تأمین کنند، با توجه به تحقیقات اندکی که در مقوله تک فرزندی صورتگرفته است هدف از انجام این پژوهش بررسی مقایسه ی الگوی ارتباطی خانواده (گفت و شنود و همنوایی) در تکفرزندان و غیر تک فرزندان مقطع متوسطه شهر شیراز بود. روش شناسی : جامعه آماری پژوهش حاضر از دانش آموزانمقطع متوسطه دوم شهر شیراز تشکیل شد، که با استفاده از روش نمونه گیری خوشه ای تصادفی چند مرحله ای ازمجموع مدارس دبیرستان، دو مدرسه پسرانه و دو مدرسه دخترانه به صورت تصادفی انتخاب شدند. حجم نمونه اولیه ۲۱۳دانش آموز بود. ابزار گردآوری اطلاعات برای سنجش الگو های ارتباطی پرسشنامه ی ریچی و فیتزپاتریک (۱۹۹۰)با ۲۶سوال با مقیاس پنج ارزشی لیکرت بود. روایی محتوا پرسشنامه ها با استفاده از نظرات ۱۵نفر از اساتید دانشگاهبررسی ومورد تأیید قرار گرفت. جهت تحلیل داده های جمع آوری شده از آمار توصیفی حهت بررسی شاخص هایپراکندگی و گرایش مرکزی و در سطح استنباطی از روش های آماری مناسب مانند آزمون های کالموگرافاسمیرنوف، برای اطمینان از طبیعی بودن توزیع، آزمون لوین برای تجاسن واریانس و تجزیه و تحلیل واریانس ها و جهتپاسخگویی به سوال پژوهش از تحلیل واریانس چند متغیره ( MANOVA)با استفاده از نرم افزار اس پی اس اس نسخه ۱۸استفاده شد. یافته ها : نتایج تحلیل واریانس چند متغیره نشان داد که بین الگوهای ارتباطی خانواده (گفت و شنود وهمنوایی) در تک فرزندان و غیر تک فرزندان تفاوت وجود ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.