تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه دارای ۴۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه :

بخشی از فهرست تحقیق عصر سلطنت ناصرالدین شاه

مقدمه ۳
نفوذ بیگانگان ۳
از عصر امیرکبیر تا عصر امین السلطان ۴
برکناری مرزا آقاخان نوری ۵
مسافرت ناصرالدین شاه به اروپا ۶
سفر دوم ناصرالدین شاه به اروپا ۷
در سال ۱۲۹۵ هـ . ق ناصرالدین شاه برای بار دوم عازم اروپا شد. این بار هم میرزا حسین خان سپهسالار او راتشویق به مسافرت نموده بود. وی قصد داشت که در این سفر پیشرفت های کشورهای اروپایی در زمینه فرهنگ، اقتصاد و صنعت را به شاه نشان دهد. ۷
ناصرالدین شاه در شعبان ۱۲۹۸ سپهسالار را از کار برکنار ساخت و صدارت را به میرزا یوسف آشتیانی (مستوفی الممالک) سپرد ولی فرمان رسمی صدارت وی در سال ۱۳۰۱ هـ .ق صادر گردید. دو سال وی درگذشت و در قم در مقبره پدرش مدفون گردید. ۷
تدبیر امیرکبیر ۷
امیرکبیر و احتشام الدوله ۸
ادب و تربیت میرزا آقاخان نوری ۹
چاپلوسی میرزا آقا خان ۱۱
این دیوارها به امیر خبر خواهند برد ۱۱
نام مرا در روزنامه نیاورید ۱۲
زندان در عصر ناصرالدین شاه ۱۴
استنطاق حاجی مبارک ۲۰
شاه به شکایت مردم رسیدگی می کند!! ۲۵
مبارزه مردم در آذربایجان ۲۶
سرانجام کار ۲۷
ادب و اخلاق پادشاه ایران!! ۲۷
ناصرالدین شاه و آخوند درباری ۲۸
بیماری وبا ۲۹
۲۲ محرم ۱۳۱۰ هـ . ق ۳۰
قیام مردم تهران و شهرستان ها ۳۱
قیام دلیرانه مردم رشت ۳۱
قیام دلیرانه مردم تهران، آذربایجان و شیراز ۳۳
ظل السلطان کیست؟ ۳۸

عصر سلطنت ناصرالدین شاه عصر تاریک و شرم آوری از تاریخ ایران است. عصری است مملو از ظلم و ستم و جنایت و دوره‌ای است آکنده از جهل و بی خبری. توده های وسیع مردم بسیواد بودند و نادان و شاه و درباریان از این بیسوادی و جهل حداکثر استفاده را می بردند. میر غضبهای شاه آماده بودند تا هر زمان که او فرمان دهد جان انسانهایی را بگیرند و اجساد آنها را «برای عبرت دیگران» در جلوی یکی از دروازه های شهر بیاوزیند.
نفوذ بیگانگان
در دوره قاجاریه و مخصوصا در عصر ناصرالدین شاه، اقتصاد ایران در انحصار دو دولت استعمارگر روسیه و انگلستان بود. این دو کشور برای استفاده هر چه بیشتر از منابع و سرشار و ثروت عظیم میهم ما به رقابت پرداخته بودند. شرکت های تجرای بیگانه، از جمله شرکت های انگلیسی و روسی در بیشتر شهرهای ایران شعبه هایی دایر کرده و به خیرید و فروش مشغول بودند. این امر برای بازرگانان ایرانی محدودیت بسیاری ایجاد می کرد و چون نمی توانستند با سرمایه داران بزرگ خارجی رقابت کنند، روز به روز تنگدستی آنان افزوده می شد و رو به ورشکستگی می نهادند.

از عصر امیرکبیر تا عصر امین السلطان
محمد شاه قاجار در ششم شوال ۱۲۶۴ هجری قمری (۴ سپتامبر ۱۸۴۸ میلادی) درگذشت. ناصرالدین میرزا ولیعهد که از یک سال پیش فرمانروایی آذربایجان را به عهده داشت دوازده روز بعد از مرگ پدرش در تبریز خود را پادشاه نامید و روز بعد همراه میرزا تقی خان برگزید.
ناصرالدین شاه سلطان مراد میرزا حسام السلطنه را مامور فتح هرات کرد. این شهر پس از شش ماه محاصره در ۲۵ صفر ۱۲۷۳ ه.ق به وسیله سپاه ایران گشوده شد. دولت استعمارگر انگلیس که مایل نبود هرات در دست ایرانیان باقی بماند به ایران اعلان جنگ داد و نیروهایی را با کشتیهای جنگی به جنوب فرستاد. پس از تصرف جزیره خارک سربازانی را در بوشهر پیاده کرد و آنها را به سوی خرمشهر (محمره) فرستاد. بندر بوشهر صحنه جنگ بین قوای ژنرال سرجیمز اوترام و قوای میرزا محمدخان قاجار که مامور جلوگیری از قوای انگلیس بود، شد. میرزا محمدخان در این جنگ شکست خورد و ناصرالدین شاه وحشتزده، از میرزا آقاخان نوری خواست که مقدمات صلح را با انگلستان را فراهم کند.
میرزا آقاخان نوری، فرخ خان امین الدوله را مامور ساخت که به پاریس برود و در آنجا آمادگی ایران را به مصالحه اعلام نماید. در پاریس با وساطت ناپلئون سوم معاهده ای ننگین بر ایران تحمیل شد. این معاهده که در سال ۱۲۷۳ هـ . ق (۱۸۵۷ میلادی) به امضاء طرفین رسید شامل مواد زیر بود:
۱. ایران، هرات و تمام خاک افغان را تخلیه کند
۲. انگلیس، خرمشهر و بوشهر را تخلیه نماید.
۳. ایران از کلیه دعوی خود نسبت به هرات و سرزمین افغانستان صرف نظر کرده و از حکام و رؤسای شهرهای افغانستان مطالبه ضرب سکه و خواندن خطبه به نام شاه ایران ننماید.
۴. ایران از دخالت در امور افغانستان خودداری نموده و هرات را افغانستان مستقل بشناسد.
۵. در صورت وقوع اختلاف بین ایران و افغان، ایرن متعهد می شود که رفع اختلافات را به حکمیت دولت انگلیس واگذارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.