کیفیت سنجی غیزمخزب محصولات کشاورcی و غذایی به روش پزتونگاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کیفیت سنجی غیزمخزب محصولات کشاورcی و غذایی به روش پزتونگاری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کیفیت سنجی غیزمخزب محصولات کشاورcی و غذایی به روش پزتونگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کیفیت سنجی غیزمخزب محصولات کشاورcی و غذایی به روش پزتونگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کیفیت سنجی غیزمخزب محصولات کشاورcی و غذایی به روش پزتونگاری :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

کنترل کیفیت غیر مخرب عنوان یک جنبه مهم تولید و فرآوری مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است برای کنترل کیفیت غیر مخرب مواد غذایی روش های مختلفی وجود دارد که استفاده از سیستم های بینایی رایانه ای،بینی الکترونیکی و زبانی الکترونیکی، طیف سنجی مادون قرمز و… نمونه ای از این روش ها می باشد. این تغییر در راستای کیفیت سنجی بهتر و مؤثرتر مواد غذایی و محصولات کشاورزی و همچنین جهت دستیابی به هدف کنترل کیفیت غیر مخرب مواد غذایی، به کنترل کیفیت غیر مخرب مواد غذایی با استفاده از پرتونگاری پرداخته است. تصویربرداری اشعه ایکس یا پرتونگاری یکی از موفق ترین روش ها برای تعیین غیر مخرب کیفیت درونی می باشد. روش پرتونگاری تنها توانایی تعیین میزان آسیب داخلی را داشته بلکه می تواند حجم ویژگی های مختلف درونی را نیز برآورد کند. معیار به کاررفته برای کنترل کیفیت غیر مخرب مواد غذایی، کنترل کیفیت و میزان آسیب داخلی و حسب ویژگی های مختلف بر روی مواد غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.