بررسی آکوستیکی گلابی در شرایط انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آکوستیکی گلابی در شرایط انبارداری دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آکوستیکی گلابی در شرایط انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آکوستیکی گلابی در شرایط انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آکوستیکی گلابی در شرایط انبارداری :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

سفتی میوه یکی از مهم ترین پارامترهای کیفی میوه ها می باشد که از آن می توان در مواردی همچون آگاهی از رسیدگی میوه، تخمین مدت زمان مناسب برای انبارداری و ایجاد شرایط بهینه حمل و نقل استفاده کرد که امروز آزمون های غیر مخرب برای اندازه گیری آنها متداول شده است. ای که از روش پاسخ اکوستیکی میوه گلابی برای اندازه گیری سفتی آن استفاده شده است. برای اندازه گیری جرم گلابی از یک ترازوی دیجیتالی استفاده شد و پاسخ اکوستیکی هر میوه گلابی با ضربه زدن توسط چوب پنبه به جرم gr 1 که در یک میله فلزی نازک فرورفته و به آسانی می تواند حرکت کند صورت گرفت. موقعیت و زاویه ضربه ها با دست قابل تنظیم بوده و ضربه ها طوری بودند که هیچ آسیبی به میوه ها وارد می شد. به طوری که چوب پنبه را از ارتفاع ۲۰cm از میله فلزی با دست رها می کنیم و بعد از خروج چوب پنبه به یک طرف گلابی، صدای حاصل از ضربه در طرف دیگر گلابی توسط میکروفون sony با دقت اندازه گیری ۰/۱ دسی بل و محدوده فرکانسی ۱۵Hz تا ۱۲KHz که در داخل محیط اکوستیکی تعبیه شده بود دریافت شد. بیشترین فرکانس تشدید اول مربوط به میوه های گلابی گروه وزنی کوچک است و با افزایش جرم میوه ها فرکانس تشدید اول کمتر می شود. میوه های گلابی که قبل از رسیدن کامل از طرف دست چین می شوند برای مدت طولانی تری می توان در سردخانه نگهداری کرد اما بی تردید بوی طبیعی که معمولاً در میوه های رسیده وجود دارد به طور کامل در آنها بوجود نمی آید.رطوبت نسبی بالا یک سردخانه باعث سفتی محصول در طول دوره نگهداری در سردخانه می شود. میوه های گلابی که در صد خانه تاریک قرار گرفته بودند و ضربه ای را که دست از خانه روشن قرار داشتن دارای رنگ طبیعی تری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.