تاثیر عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی آنتراسن درخاک توسط باکتری گونه Bacillussubtilis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی آنتراسن درخاک توسط باکتری گونه Bacillussubtilis دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی آنتراسن درخاک توسط باکتری گونه Bacillussubtilis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی آنتراسن درخاک توسط باکتری گونه Bacillussubtilis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی آنتراسن درخاک توسط باکتری گونه Bacillussubtilis :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

امروزه علمیات استخراج، انتقال، پالایش و نشت مواد نفتی خاک و آب،جهان را با تهدید جدی مواجه ساخته است.. روش های زیستی به دلیل سازگاری با زیست بوم، سرعت بخشیدن به روند تجزیه ، امکان استفاده هم زمان با روش های فیزیکی و شیمیایی، مقرون به صرفه بودن و تجزیه نهایی آلاینده های هیدروکربنی از مهم ترین راه کارهای مدیریتی به شمار می روند. به کارگیری روش زیست پالایی در رفع آلودگی مناطق آلوده به وسیله تعدادی ازپارامتر های زیست محیطی محدود می شود که از جمله این پارامترها عناصر غذایی می باشد. لذا هدف از این تحقیق، بررسی عناصر غذایی بر افزایش راندمان زیست پالایی خاک آلوده است براین اساس خاک بابافت لومی شنی تهیه و اماده سازی شد. میزان کمبودعناصرNوP با توجه به نسبت C:N:P محاسبه و توسط مواد شیمیایی دی پتاسیم هیدروژن فسفات)K2HPO4(و نیترات آمونیومNH4NO3 جبران گردید. خاک به وسیله آلاینده آنتراسن(۵۰۰ppm) که در استون حل شده بودآلوده گردید. جهت تلقیح باکتری از باکتری خالص شده باسیلوس سابتیلیس استفاده شد. این آزمایش با دو سطح حاوی عناصر غذایی و بدون عناصر غذایی و با سه تکرار(مجموعا ۶واحد آزمایشی) درقالب طرح CRDو مقایسه میانگین تیمارها با ازمون چند دامنه ای دانکن انجام پذیرفت. نهایتا غلظت انتراسن باقی مانده درخاک پس از استخراج با روش سوکسیله توسط دستگاه GC مورد سنجش قرار گرفت. نتایج دارای عناصر غذایی پس از گذشت مدت زمان ۹۰ روز تجزیه و حذف شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.