بهینه سازی فرآیندنیم جوش کردن جهت حصول بالاترین راندمان برنج سالم به کمک روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیندنیم جوش کردن جهت حصول بالاترین راندمان برنج سالم به کمک روش سطح پاسخ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیندنیم جوش کردن جهت حصول بالاترین راندمان برنج سالم به کمک روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیندنیم جوش کردن جهت حصول بالاترین راندمان برنج سالم به کمک روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیندنیم جوش کردن جهت حصول بالاترین راندمان برنج سالم به کمک روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

نیم جو ش کردن یک فرایند هیدروگرمایی است و شامل سه مرحله غوطه وری،بخار دهی و خشک کردن می باشد دراین تحقیق نمونه ها بعد از غوطه وری و بخاردهی در شرایط محیطی خشک شده اند از روش سطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیردمای غوطه وری (۵۵، ۶۶،۶۵، ۷۰ و ۷۵درجه سلسیوس) و زمان بخار دهی (۲،۴،۶،۸ و ۱۰ )بر عملکرد برنج سالم نیم جوش جهت بهینه سازی فرایند نیم جوش کردن استفاده گردید برای هر پاسخ با استفاده از تجزیه رگرسیون خطی چندگانه مدل های چند جمله ای درجه دوم به دست امد تجزیه واریانس ANOVA به منظور برسی و کفایت و دقت برازش مدل انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.