بررسی میزان کوبیدگی خاک در چوبکشی به روش سنتی، عملیات تنک-کردن توده جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: جنگل تیروم رود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان کوبیدگی خاک در چوبکشی به روش سنتی، عملیات تنک-کردن توده جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: جنگل تیروم رود) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان کوبیدگی خاک در چوبکشی به روش سنتی، عملیات تنک-کردن توده جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: جنگل تیروم رود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان کوبیدگی خاک در چوبکشی به روش سنتی، عملیات تنک-کردن توده جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: جنگل تیروم رود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان کوبیدگی خاک در چوبکشی به روش سنتی، عملیات تنک-کردن توده جنگلی دست کاشت (مطالعه موردی: جنگل تیروم رود) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از موارد مهم برای رشد قطری درختان در جنگلها و همچنین در جنگلهای دست کاشت عملیات تنک کردن میباشد، که اینعملیات علاوه بر تأثیر بر روی وضعیت کیفی توده، محصولاتی را نیز برای عرصه به بازار ارائه میکند. در خروج محصولات حاصل ازعملیات بهرهبرداری تنککردن استفاده از حیوانات گزینه ی مناسبی میباشد. اما در حالی محصولات چوبی به وسیله ی قاطر یا وسایلمکانیزه به محل های دپو انتقال داده می شود آسیب های به خاک جنگل وارد می آورد. زمانی که خاک تحت تأثیر نیرویی قرار می گیرد ذراتجامد خاک به هم نزدیک شده که به این حالت کوبیدگی خاک گفته می شود، در کوبیدگی به طور عمده خلل و فرج خاک را کاهش مییابد وباعث ایجاد تغییرات در تراکم خاک می شود که این خود می تواند تأثیرات معنی داری را بر رشد درختان و گیاهان داشتهباشد. برای محاسبهمیزان کوبیدگی خاک در این پژوهش از معیاری به نام جرم مخصوص ظاهری به روش نمونه دست نخورده ی استوانه ای استفاده شده است.جرم مخصوص ظاهری کاملاً وابسته به روزنه های خاک است، که هرچه میزان کوبیدگی بیشتر باشد مقدار آن نیز افزایش مییابد. میانگین جرم مخصوص ظاهری خاک در مناطق مال رو و نمونههای شاهد که از نقاطی که خروج در آن انجام نشده است گرفته شدهاند به ترتیب ۰/۹۲ و ۰/۷۸ گرم بر سانتی متر مکعب محاسبه شد. که با توجه به مقایسه دو نوع نمونه از آزمون t-test معنی دار بودن تفاوت وزن مخصوص ظاهری نمونه های شاهد با نمونه های مال رو ثابت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.