بررسی تغییرات عاملهای پوشش گیاهی و پارامترهای سطحی خاک در شدتهای مختلف چرایی(مطالعه موردی: روستای تولکلو، شهرستان پارسآباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات عاملهای پوشش گیاهی و پارامترهای سطحی خاک در شدتهای مختلف چرایی(مطالعه موردی: روستای تولکلو، شهرستان پارسآباد) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات عاملهای پوشش گیاهی و پارامترهای سطحی خاک در شدتهای مختلف چرایی(مطالعه موردی: روستای تولکلو، شهرستان پارسآباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات عاملهای پوشش گیاهی و پارامترهای سطحی خاک در شدتهای مختلف چرایی(مطالعه موردی: روستای تولکلو، شهرستان پارسآباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات عاملهای پوشش گیاهی و پارامترهای سطحی خاک در شدتهای مختلف چرایی(مطالعه موردی: روستای تولکلو، شهرستان پارسآباد) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

بررسی واکنش گیاه در برابر میزان بهره برداری و چرای دام در مرتع برای شناخت و مدیریت چرای دام ضروری میباشد. بدیهی استبیشترین فشار چرا و به تبع آن تخریب پوشش و خاک در مراتع در نقاط نزدیک کانونهای بحران رخ خواهد داد؛ بالطبع شناخت کانون هایبحرانی و مدیریت اصولی آنها یکی از مهمترین اصول اساسی در مدیریت مراتع بوده و توزیع یکنواخت دام در سطح مراتع پیامد شناخت و درک مکانیسم های حاکم بر کانونهای بحرانی خواهد بود. در این پژوهش اثر سه شدت، چرای سنگین (۳۵۰ تا ۴۵۰ متر ار روستا ) متوسط (۷۲ تا ۸۲۵) و سبک (۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ متر) بر شاخص های پوشش گیاهی و خصوصیات خاک در مراتع روستای تولکلوی پارس آباد (مغان) در استان اردبیل برای بررسی قابلیت چهارچوب گرادیان چرایی در ارزیابی تخریب و میزان آن مورد توجه قرار گرفت. در هر سایت)فاصله( سه ترانسکت، و در هر ترانسکت ۱۰ پلات یک مترمربعی برداشت شد. در هر پلات پارامترهای تولید، تراکم، درصد تاج پوشش،لاشبرگ، خاک لخت و سنگ و سنگریزه ثبت شد. آزمون تجزیه واریانس یکطرفه برای انجام تساوی میانگین پارامترها در سایتها و آزموندانکن برای مقایسه میانگینها و گروهبندی آنها انجام شد. نتایج نشان داد با افزایش شدت چرا، درصد تاج پوشش به طور معنی داری کاهش (P<0/01)و میزان لاشبرگ، خاک لخت (P<0/01) و سنگ و سنگریزه (P<0/05) افزایش یافته است. مقایسه تراکم و تولید، اختلافمعنی داری در سه شدت چرایی نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.