بررسی اثر پرورشی تنک کردن بر توده دست کاشت کاج تدا با استفاده از مطالعه دوایر سالیانه مطالعه موردی: سری ۲توتکی -سیاهکل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر پرورشی تنک کردن بر توده دست کاشت کاج تدا با استفاده از مطالعه دوایر سالیانه مطالعه موردی: سری ۲توتکی -سیاهکل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر پرورشی تنک کردن بر توده دست کاشت کاج تدا با استفاده از مطالعه دوایر سالیانه مطالعه موردی: سری ۲توتکی -سیاهکل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر پرورشی تنک کردن بر توده دست کاشت کاج تدا با استفاده از مطالعه دوایر سالیانه مطالعه موردی: سری ۲توتکی -سیاهکل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر پرورشی تنک کردن بر توده دست کاشت کاج تدا با استفاده از مطالعه دوایر سالیانه مطالعه موردی: سری ۲توتکی -سیاهکل :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

تنک کردن در توده های جنگلی به منظور کاهش رقابت و دسترسی به پایه های برتر از اساسی ترین عملیات پرورشی می باشد. در همین راستا به منظور اگاهی از تاثیر تنک کردن در توده های دست کاشت این بررسی انجام گرفت. برای این منظور دو توده جنگلکاری دستکاشت کاج تدا که در یکی از آنها عملیات پرورشی تنک انجام شده و توده دیگر هیچ گونه دخالتی انجام نشده بود انتخاب شد. در هر توده ۳۰ پلات )قطعه نمونه( به شکل دایره به مساحت ۴ آر )شعاع۱۱/۲۸ متربه روش تصادفی- سیستماتیک مستقر شد… قطر در ارتفاعبرابر سینه کلیه درختان در هریک از قطعات نمونه و همچنین دوایر سالیانه نزدیکترین و قطورترین درخت به مرکز پلاتها با استفاده از مته سال سنج برداشت شد. پس از آماده کردن نمونه ها طول شعاع دوایر سالیانه نمونه ها بوسیله خط کش)با دقت دهم میلیمتر( انداره گیریشد. در این مقاله داده های مربوط به نزدیکترین درخت به مرکز پلاتها مورد ارزیابی قرار گرفت. داده های بدست آمده در هفت دوره زمانی طبقه بندی شدند. تجزیه واریانس یک طرفه و همچنین مقایسه میانگین ها با استفاده از آزمون توکی انجام گرفت. ضمن آنکه آزمونآماری کولموگروف اسمیرنوف نرمال بودن داده ها بررسی شد. نتایج حاصل نشان داد بین تیمارهای مختلف از نظر دوره های زمانی درسطح ۹۹ % اختلاف معنی داری وجود دارد. بطوریکه رشد شعاع دوایر سالیانه بین دو دوره زمانی)قبل از تنک کردن و بعد از تنک کردن( باسایر دوره های زمانی در توده تنک شده و همچنین میانگین پنج دوره زمانی توده تنک نشده از افزایش محسوسی برخوردار بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.