ارزیابی ریسک غذایی فلزات کادمیوم، کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی شیر ماهی رودخانه شارک قوچان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ریسک غذایی فلزات کادمیوم، کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی شیر ماهی رودخانه شارک قوچان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ریسک غذایی فلزات کادمیوم، کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی شیر ماهی رودخانه شارک قوچان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ریسک غذایی فلزات کادمیوم، کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی شیر ماهی رودخانه شارک قوچان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ریسک غذایی فلزات کادمیوم، کروم و سرب ناشی از مصرف ماهی شیر ماهی رودخانه شارک قوچان :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

ماهی به عنوان یک منبع پروتئینی ارزشمند در سبد غذایی بسیاری از مردم وجود دارد و تخمین زده می شود که بین ۱۵ تا ۲۰ درصد از پروتئین های حیوانی از منابع آبی تامین می شود. لذا بررسی وضعیت بهداشتی آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مطالعه حاضر با هدف تعیین میزان فلزات کادمیوم، کروم و سرب دربافت عضله ۶۰ قطعه شیر ماهی و همچنین بررسی ارزیابی ریسک غذایی ناشی از مصرف این ماهی در پاییز ۱۳۹۳ صورت گرفت.پس از بیومتری ،بافت عضله به روش هضم اسیدی برای انالیز آماده شدند. غلظت فلزات مورد مطالعه در نمونه های هضم شده با استفاده از دستگاه جذب اتمی مدلAnalytik Jena Contr AA700 قرائت شد. میانگین روند افزایش فلزات دربافت به صورت سرب>کروم> کادمیوم بوده است. میانگین غلظت سرب،کادمیوم، کروم در بافت عضله ماهی به ترتیب ۰/۹۱، ۰/۵۸ و ۰/۸۸ میکروگرم برگرم وزن خشک به دست آمد. شاخص ارزیابی خطر هدف THQ برای فلزات کادمیوم، کروم و سرب کمتر از یک به دست امد. نتایج حاصل از بررسی های آماری، حاکی از بالاتر بودن میزان سرب در بافت ماهیچه شیرماهی نسبت به استانداردهای WHO،FAO،China و EU و کمتر بودن آن نسبت به FEPA می باشد. مقادیر کادمیوم بالاتر از استانداردهای EU،China و FAO و پایین تر از استانداردهایWHO وFEPA بود. همچنین نتایج نشان داد که میزان کروم بالاتر از استانداردهای WHO و FEPA و پایین تر از استاندارد Chinaبود. ارزیابی خطر غذایی مصرف گونه های مورد مطالعه نشان داد که مصرف آن ها با میزان کنونی خطری را متوجه مصرف کنندگان آن از نظر فلزات، کادمیوم، کروم و سرب نخواهد کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.