ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تیپهای بومی فندق (Corylus avellana L.) جنگل فندقلوی اهر بر اساس ویژگیهای کمی و کیفی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تیپهای بومی فندق (Corylus avellana L.) جنگل فندقلوی اهر بر اساس ویژگیهای کمی و کیفی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تیپهای بومی فندق (Corylus avellana L.) جنگل فندقلوی اهر بر اساس ویژگیهای کمی و کیفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تیپهای بومی فندق (Corylus avellana L.) جنگل فندقلوی اهر بر اساس ویژگیهای کمی و کیفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تنوع ژنتیکی برخی تیپهای بومی فندق (Corylus avellana L.) جنگل فندقلوی اهر بر اساس ویژگیهای کمی و کیفی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

فندق با نام علمی Corylus avellana L. از خانواده غان از زیر خانواده کوریلوئیده و از جنس کوریلوس و متعلق به راسته فاگالیس می باشد. این تحقیق به منظور مطالعه صفات رویشی و زایشی ژرمپلاسم فندق جنگل فندقلوی اهر و با هدف انتخاب صفات مهم در زمینه تمایز و تفکیک این ارقام و ژنوتیپها انجام شد. به این منظور در این مطالعه ۲۸ ژنوتیپ درخت فندق بومی شهرستان اهر در طی فصل رویشی سال۱۳۹۴ ارزیابی شدند. در مجموع ۱۲ صفت با دو گروه صفات برگی و صفات رویشی از ۲۸ ژتوتیپ فرضی به مورد بررسی قرارگرفت. خصوصیات مورد بررسی شامل شش صفت مربوط به صفات رویشی، و شش صفت مربوط به برگ می باشد . نتایج حاصل بیانگروجود تنوع قابل توجه در برخی صفات مورد بررسی بود، لیکن شناسائی و تمایز ژنوتیپها نیاز به استفاده از مجموعهای از صفات متمایزکننده دارد . در این بین شکل برگ، سطح پهنک برگ و عادت رشدی از اهمیت بیشتری برخوردار بودند که اغلب در انطباق با صفات مهم دستور العمل بودند. بر این اساس مشخص شد صفاتی مثل شکل برگ و سطح پهنک برگ میتواند در تمایز ژنوتیپها نقشی اساسی داشته باشند . همچنین صفات اصلاحی ارزشمندی نظیر میزان کلروفیل بالا که سبب بهبود کیفیت میوه میشود، در برخی از ژنوتیپها مشاهده شد . در بین ژنوتیپها، طبق بررسی، نتایج بهترین ژنوتیپ از لحاظ میزان کلروفیل ژنوتیپ AH25 و از لحاظ صفات برگ ژنوتیپ AH13می باشد . تجزیه خوشهای با برش دندروگرام ژنوتیپها رو به دو گروه اصلی تقسیم کرد. نتایج این تحقیق نشان داد که خصوصیات مرفولوژیکی یکی از ابزارهای قابل اطمینان برای شناسایی و ارزیابی واریته ها و ژنوتیپ های فندق میباشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.