مطالعه و بررسی خواص آئرودینامیکی برخی از ارقام گندم (کویر و N-81-18)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه و بررسی خواص آئرودینامیکی برخی از ارقام گندم (کویر و N-81-18) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه و بررسی خواص آئرودینامیکی برخی از ارقام گندم (کویر و N-81-18)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه و بررسی خواص آئرودینامیکی برخی از ارقام گندم (کویر و N-81-18)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه و بررسی خواص آئرودینامیکی برخی از ارقام گندم (کویر و N-81-18) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در دنیای امروز از خواص آئرودینامیکی محصولات برای مکانیزه کردن روند تولید محصولات به مقدار زیادی استفاده میگردد. همچنین تاثیر زیادی در طراحی ماشینهای مربوط به انتقال جداسازی دانه از مواد بغیر از دانه دارد. از پارامترهای مهم در خواص آئرودینامیکی جسم، سرعت حد و ضریب دراگ میباشد که در این تحقیق برای دو رقم مختلف گندم (ارقام کویر و N-81-18) بدست آمد. نتایج به دست آمده نشان داد که میانگین سرعت حد دانه گندم برای ارقام کویر و N-81-18 به ترتیب برابر با ۶/۷۴۱ و ۷/۵۲۸ متر بر ثانیه شد. همچنین میانگین سرعت حد سبوس مربوط به ارقام کویر و N-81-18 به ترتیب برابر با ۲/۲۱۴۲ و ۲/۸۵۶ متر بر ثانیه شد. میانگین ضریب دراگ دانه گندم مربوط به ارقام کویر و N-81-18 به ترتیب برابر با ۰/۴ و ۰/۳۶۴ شد. همچنین میانگین ضریب دراگ سبوس دانه مربوط به ارقام کویر و N-81-18 به ترتیب برابر با ۰/۵۳۹ و ۰/۳۰۸ شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.