نقش تیمار آلفا توکوفرول در افسایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه آلبالو (PrunuscerasusL.)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نقش تیمار آلفا توکوفرول در افسایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه آلبالو (PrunuscerasusL.) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نقش تیمار آلفا توکوفرول در افسایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه آلبالو (PrunuscerasusL.)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نقش تیمار آلفا توکوفرول در افسایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه آلبالو (PrunuscerasusL.)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نقش تیمار آلفا توکوفرول در افسایش عمرانبار مانی و بهبود کیفیت میوه آلبالو (PrunuscerasusL.) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در پژوهش حاضر به بررسی اثرات آلفا توکوفرول روی تغییرات بیوشیمیایی میوههای البالو رسمی پرداخته شده است. میوههای آلبالو با آلفا توکوفرول صفر (شاهد)، ۱۰۰ و ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر تیمار شدند و در دمای صفر درجه سانتیگراد با رطوبت نسبی ۹۰-۸۵ درصد برای مدت ۲۰روه انبارمانی شدند. پارامترهایی مانند میزان آسیب سرمازدگی، اسیدیته و اسید قابل تیتراسیون بررسی شدند. نتایج نشان دادند، میوه های تیمار شده با آلفا توکوفرول ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر نسبت به تیمار شاهد به طور معنی دارای طی انبارمانی، آسیب سرمازدگی را کاهش دادند. تغییرات میزان اسیدیته و اسیدهای قابل تیتراسیون طی انبارمانی در میوه های تیمار شده نسبت به تیمار شاهد کمتر بود. بطور کلی نتایج نشان دادند کاربرد آلفا توکوفرول ۲۰۰ میلی گرم بر لیتر موثرترین تیمار بوده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.