نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نانو فناوری در بسته بندی و افزایش زمان ماندگاری میوه جات :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

از مهم ترین بخش های صنعت که با امنیت غذایی در ارتباط است صنایع غذایی و کشاورزی می باشد. با کمبود منابع غذایی و افزایش جمعیت، توسعه و بهبود این بخش از صنعت ضروری بنظر می رسد . همچنین کشور ایران یکی از بزرگترین صادرکننده ها و وارد کننده هایمیوه جات است و اگر امروز مسئولین به فکر فرآوری محصولات کشاورزی نباشند، هر روز از میزان صادرات و واردات این محصولات کاسته می شود. از طرفی میوه و سبزیجات در طولانی مدت رنگ و بوی طبیعی خود را از دست می دهند، بنا بر این برای وارد کنندگان و صادر کنندگان میوه بزرگترین مشکل جلوگیری از ضایعات میوه و طولانی کردن ماندگاری انهاست. از این رو استفاده از راهکارهایی برای به تاخیر انداختنفساد میوه و سبزیجات و افزایش ماندگاری انها مورد توجه قرار گرفته است. فناوری نانو کاربرد های وسیعی در مراحل فرآوری، نگهداری، بستهبندی و انتقال تولیدات کشاورزی دارد. ورود فناوری نانو به صنعت غذا و کشاورزی متضمن افزایش کیفیت آن ها ، در کنار حفظ محیط زیست می باشد . امروزه بسیاری از محصولات کشاورزی کشور، به دلیل شرایط نامناسب نگهداری و بسته بندی، بازار پسندی خود را از دست می دهند که این امر می تواند زیان های اقتصادی فراوانی به دنبال داشته باشد . فناوری نانو می تواند به عنوان ابزار قدرتمند در این زمینه، به بهبوداقتصاد کشور کمک کند. در این مقاله کاربردهایی از نانومواد ها، از جمله نانوکامپوزیت های پلیمری به عنوان مواد غیر قابل نفوذ، نانو ذرات نقرهبه عنوان عوامل ضد میکروبی قوی، نانو مس و همچنین نانو سنسور و بسته بندی های هوشمند در بسته بندی میوه جات مرور شده است. مرور تحقیقات پیشین نشان می دهد که فناوری نانو یک ابزار مؤثر در صنعت بسته بندی میوه جات است. برخی از این تحقیقات نیز به مرحله تجاری سازی رسیده اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.