تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

افزایش آگاهی مردم از نقش مواد غذایی در سلامت بدن و نیز محدودیت رژیم های غذایی برای برخی بیماران سبب تولید و توسعه محصولات گیاهی شده است. ماستهای گیاهی از جمله این مواد غذایی هستند. کنجد یکی از دانه های روغنی، با ارزش تغدیه ای و درمانی بالاست. تهیه محصولاتی مانند شیر و ماست گیاهی از این دانه خوراکی سبب بهره – مندی از ویژگی های تغذیه ای و افزایش سرانه مصرف کنجد می گردد. در این پژوهش به منظور بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کنجد از شیر کنجد با ماده خشک ۱۲ درصد، غنی شده با ۳ درصد شیر خشک بدون چربی و ۰/۶۵ درصد پایدار کننده و از ماست گاو به عنوان نمونه شاهد استفاده شد. تخمیر توسط باکتریهای تولید کننده اسید (لاکتوباسیلوس دلبروکی زیرگونه بولگاریکوس و استرپتوکوکوسی ترموفیلوس) انجام گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد باکتریهای استارتر، قادر به تولید اسید کافی برای انعقاد دلمه بودند و pH به حد استاندارد (۶/۴-۴/۴) کاهش یافت. ماست کنجد ار نظر محتوی چربی، و ظرفیت نگهداری آب، بالاتر و میزان خاکستر، اسیدیته و سفتی بافت کمتری نسبت به نمونه شاهد داشت. پذیرش کلی در ماست گاو دارای امتیاز بالاتری نسبت به ماست کنجد بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.