تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگیهای کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگیهای کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگیهای کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگیهای کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تولید شیره انگور فراسودمند حاوی پودر هسته انگور و تعیین برخی ویژگیهای کیفی، حسی و رئولوژیکی محصول نهایی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

هسته انگور یکی از محصولات جانبی تفاله انگور بوده و منبع غنی از روغن، پروتئین، تانن، مواد فعال زیستی و فیبرهای گیاهی است هدف در این بررسی، افزایش خواص کیفی شیره انگور با استفاده از پودر هسته انگور در ۴ سطح )صفر و۵و۱۰و۱۵ درصد بود نتایج تجزیه آماری داده ها حاکی است که با افزایش پودر هسته انگور درصد رطوبت شیره انگور بطور معنیداری کاهش و خاکستر افزایش یافت p<0.05 بطوریکه کمترین مقدار رطوبت و بیشترین مقدار خاکستر در تیمار حاوی ۵۱ درصد هسته انگور مشاهده شد. همچنین با افزایش پودر هسته انگور تا ۵ درصد، مقدار اسیدیته نمونه ها بطور معنی داری افزایش و pH کاهش یافت ) p<0.05 ( اما افزایش بیشتر آن تاثیر معنی داری بر اسیدیته نداشت ) p>0.05 (. کمترین میزان بریکس و قندهای احیا کننده مربوط به تیمار ۵۱ درصد پودر هسته انگور و بیشترین میزان بریکسو قندهای احیا کننده نمونه شیره انگور بدون پودر هسته انگور بود. با افزایش هسته انگور بطور معنیداری عدد پراکسید افزایش یافت .(p<0.05) بیشترین میزان ویسکوزیته مربوط به نمونه حاوی ۵۱ % پودر هسته انگور و کمترین میزان ویسکوزیته مربوط به نمونه شیره انگور بدون پودر هسته انگور بود. با روش میچکا مشخص شد که تمام نمونهها از نوع سیال غیر نیوتنی و سودوپلاستیک بودند. شاخص رفتار جریان برای شیره انگور در دمای ۰۱ درجه سانتیگراد۰/۵۸ مجاسبه شد. همچنین یازده نوع اسید چرب در تیمارها شناسایی شد. با افزایش پودر هسته انگور مقدار اسیدهای چرب بوتیریک، C22:2 ، C20:5n3 و اسید لینولئیک ) (C18:2n6c افزایش و اسیدهای چرب کاپریلیک، پالمیتواولئیک، آراشیدونیک و اولئیک کاهش یافت. در حالیکه اسید لینولنیک در تیمارها شناسایی نگردید. اختلاف معنی داری نیز در امتیاز رنگ، طعم، مالش پذیری و احساس دهانی تیمارها وجود داشت. اما بالاترین پذیرش کلی در نمونه حاوی ۰۱ درصد پودر هسته انگور مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.