بررسی تنوع میزان آهن و روی در ۰۳ ژنوتیپ گندم Triticum Aestivum بهاره کاشته شده در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تنوع میزان آهن و روی در ۰۳ ژنوتیپ گندم Triticum Aestivum بهاره کاشته شده در ایران دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تنوع میزان آهن و روی در ۰۳ ژنوتیپ گندم Triticum Aestivum بهاره کاشته شده در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تنوع میزان آهن و روی در ۰۳ ژنوتیپ گندم Triticum Aestivum بهاره کاشته شده در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تنوع میزان آهن و روی در ۰۳ ژنوتیپ گندم Triticum Aestivum بهاره کاشته شده در ایران :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

بر اساس بررسی های انجام شده گندم بیش از ۰۳ درصد از کالری روزانه را در رزیم غذایی تامین می کند..آهن و روی برای سلامت، رشد و توسعه گیاه لازم است. بنابراین غذاهای با منشاء گیاهی منبع مهمی از آهن و روی برای انسان هستند و به علت اهمیت روی درسیستم های آنزیمی و اهمیت آهن به عنوان یکی از مهمترین عناصر سازنده یاخته ای در بدن انسان و وجود آنمی رایج در ایرانیان به نام پرشین آنمی که از کمبود توام آهن و روی نشات می گیرد به بررسی تنوع میزان آهن و روی دانه در ۰۳ رقم گندم زراعی نان ایران، در آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با دو تکرار پرداخته شد. اندازه گیری آهن و روی دانه ارقام مورد آزمایش به روش جذب اتمیشعله ای انجام شد.بر حسب نتایج حاصل از تجزیه واریانس، بین ژنوتیپ های مورد استفاده از نظر میزان آهن دانه و روی دانه در سطحاحتمال ۵ درصد اختلاف معنی داری مشاهده نشد. نتایج حاصل از بررسی ضریب همبستگی پیرسون بین مقدار آهن و روی دانه ارقام مورد بررسی نشان دهنده همبستگی مثبت و معنی داری در سطح احتمال ۱ درصد بوده است. تجزیه خوشه ای آهن و روی دانه، آهندانه، روی دانه ارقام مورد بررسی را در هر سه مورد به ۰ گروه تقسیم کرد که در کل نشان دهنده ی تنوع بالا بین ژنوتیپ ها از لحاظ صفات مورد بررسی است ومتوسط آهن و روی کل به ترتیب۳۱/۵۵۱و۴۳/۹۶۹میکروگرم بر گرم و بر اساس میانگین ها ژنوتیپ لاین آ و داراب ۲ به ترتیب برای میزان آهن و روی دانه با۴۵/۶۱۵ میکروگرم بر گرم و۶۸/۱۶۷ میکروگرم بر گرم دارای بیشترین میانگین بوده لذا استفاده از این ارقام در برنامه های اصلاحی و افزایش سطح زیر کشت آن مفید خواهد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.