بررسی اثرتنش شوری برجوانه زنی ارقام مختلف خیار cucumis sativa


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرتنش شوری برجوانه زنی ارقام مختلف خیار cucumis sativa دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرتنش شوری برجوانه زنی ارقام مختلف خیار cucumis sativa  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرتنش شوری برجوانه زنی ارقام مختلف خیار cucumis sativa،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرتنش شوری برجوانه زنی ارقام مختلف خیار cucumis sativa :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

هفت درصد از کل زمین ها و پنج درصد از زمین های کشاورزی تحت تاثیر شوری هستند. اثرات مضر شوری به علت غلظت سمی یون های Na+ و CI-، بهم خوردن تعادل عناصر غذایی و تنش اسمزی بوده و قابلیت تولید و بازده را متاثر می کند. در این تحقیق بذرهای خیار از رقم های اصفهانی، بونانزا، سوپر ps و بیکر هلندی استریل شدند و در محیط پتری دیش کشت داده شدند. تیمارهای استفاده شده در این آزمایش غلظت های ۰، ۳۰، ۶۰، ۹۰ و ۱۲۰ میلی مولار نمک سدیم کلراید (NaCl) هستند. فرایند کشت هشت روز به طول انجامید و طی این روزها شمارش تعداد بذرهای جوانه زده انجام شد و پس از روز هشتم برداشت انجام شد و پارامترهای رشد اندازه گیری شد. نتایج به دست آمده نشان داد که برخی ارقام درصد جوانه زنی و رشدشان نسبت به تنش شوری بی تفاوت بوده و مقاوم اند مانند رقم بونانزا و برخی ارقام نیز درصد جوانه زنی و رشدشان به شدت تحت تاثیر تنش شوری بوده و کاهش معنی دار داشته است مانند رقم سوپر ps

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.