ترسیم نقشه استراتژی با فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) (مطالعه موردی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ترسیم نقشه استراتژی با فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) (مطالعه موردی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ترسیم نقشه استراتژی با فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) (مطالعه موردی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ترسیم نقشه استراتژی با فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) (مطالعه موردی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ترسیم نقشه استراتژی با فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) (مطالعه موردی: صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

نقشه های استراتژی مسیر خلق ارزش در سازمان ها را نشان می دهند. یکی از مهمترین دغدغه های سازمان های امروزی، اجرایاستراتژی ها است. در اهمیت نقشه های استراتژی همین بس است که نقطه شروع جاری سازی استراتژی در بسیاری از دیدگاه هاینوین حوزه استراتژی قلمداد می شود؛ در حالی که با گذشت سالها از ارائه این مفهوم هنوز نقص ها و کمبودهای بسیاری در زمینهتدوین نقشه های استراتژی وجود دارد که همواره از جانب بسیاری از صاحب نظران مورد توجه قرار گرفته است. یکی از اینکمبودها که نشان دهنده یک نقطه بالقوه برای بهبود تدوین نقشه های استراتژی محسوب می شود وجود رویکرد برای انتخاباهداف استراتژیکی است که باید در نقشه قرار گیرند. لذا در این مطالعه پس از بهره گیری از نظرات خبرگان صندوق حمایت ازفناوران و پژوهشگران کشور و با مروری بر ادبیات مشابه، ضمن ارائه یک ساختار سلسله مراتبی متشکل از معیارهای کارت امتیازیمتوازن از فنون تصمیم گیری چند معیاره در محیط فازی بهره گرفته شده است. به این ترتیب که برای تعیین وزن معیارها و زیرمعیارهای مدل از روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی فازی (FAHP) برای ترسیم نقشه استراتژی در فاصله زمانی ۱۳۹۴-۱۳۹۳بکار رفته است. یافته های این پژوهش بیانگر اهمیت حمایت از توسعه قابلیت های پژوهشی در منظر مشتری و تقویت همکاری بیندستگاهی در منظر فرآیند داخلی و حمایت از توسعه فناوری استراتژیک در منظر فرآیند رشد و یاد گیری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.