کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد نانوسنسورها در کنترل کیفیت و ایمنی مواد غذایی :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

امروزه در صنعت غذا، شناسایی ترکیب مواد غذایی و نیز پاتوژن های بیماری زا در آزمون های کنترل کیفیت دارای اهمیت می باشند. در این زمینه، روش های اندازه گیری که دارای سرعت، دقت و حساسیت بالایی می باشند و همچنین هزینه هایاجرایی آن ها کمتر است، بیشتر مورد توجه محققین و تولیدکنندگان مواد غذایی قرار می گیرد. فناوری نانو با ساخت حسگرهادر ابعاد کوچک، بسیاری از شاخص ها را با سرعت و دقت بیشتری ارزیابی می کند. کنترل یک یا چند خصوصیت در طی تولید یا فرآوری مواد غذایی به طور همزمان، قابل حمل بودن و سرعت بالا در انجام عملیات، از ویژگی های فناوری نانو می باشد. به منظور کنترل کیفیت و تأمین ایمنی مواد غذایی از نانوسنسورها استفاده می کنند که در تشخیص ترکیبات و آلاینده ها کاربرد وسیعی دارند. در این مقاله مروری، برخی از جزئیات کاربرد نانوسنسورها برای تشخیص میکروارگانیسم ها یا آلاینده های شیمیایی در مقادیر بسیار کم، و نیزکاربردهایی از نانوسنسورها که در آن ها نانو مواد به طور مستقیم به غذاهای مصرفی افزوده نمی شود، مورد مطالعه قرار می گیرد. این محصولات به احتمال زیاد به بازار عرضه می شوند و مصرف کنندگان از این مواد غذایی استقبال می کنند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.