اثرات افزودن مقادیر متفاوت پودر سیر و اکالیپتوس بر فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات افزودن مقادیر متفاوت پودر سیر و اکالیپتوس بر فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات افزودن مقادیر متفاوت پودر سیر و اکالیپتوس بر فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات افزودن مقادیر متفاوت پودر سیر و اکالیپتوس بر فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات افزودن مقادیر متفاوت پودر سیر و اکالیپتوس بر فراسنجه های تخمیری شکمبه در شرایط برون تنی :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

در این مطالعه ی برون تنی، اثر سه مقدار(۵،۱۰و۱۵درصد ماده خشک کنسانتره)از هر کدام از دو گیاه دارویی شاملسیر) ۵ G 01، G 05، G ( و اکالیپتوس) ۵ E 01، E 05، E % ( بر فراسنجه های تخمیر شکمبه مورد بررسی قرار گرفت جیره ای مخلوط از۴۰% علوفه و۶۰%کنسانتره به عنوان خوراک پایه مورد استفاده قرار گرفت. گاز تولیدی در ساعت های۷۲،۴۸،۳۶،۲۴،۱۶،۸،۶،۴،۲و۹۶ساعت مورد بررسی قرار گرفت.نتایج این مطالعه نشان داد که کاربرد گیاهان سیر و اکالیپتوس بر میزان تولید گاز درشرایط برون تنی تاثیر گذار است. افزودن تک تک سطوح مختلف گیاهان دارویی باعث افزایش معنی دار میزان گاز تولید در۲۴ ساعت نسبت به تیمار شاهد گردیده است p<0/01 درصد گاز متان نسبت به کل گاز تولیدی در تیمارهای حاوی سطوح مختلف گیاهان دارویی کاهش یافته است. به طوری که درصد این کاهش نسبت به خوراک پایه در برخی از تیمارها به بیش از ۴۰ درصد رسیده است E10 و E15 میزان pH شکمبه در ساعت۹۶ نیز در تیمارهای گیاه دارویی در مقایسه با تیمار شاهد مقداری کاهش نشان داد هر چند این تفاوت به لحاظ آماری معنی دار نبود. از انجایی که میزان گاز تولید شده با تخمیر پذیری مواد خوراکی رابطه مستقیم دارد و هرچقدر میزان تخمیر پذیری بیشتر باشد میزان گاز تولید شده نیز بیشتر است. بنابراین افزایشمیزان گاز تولید شده در تیمارها با افزودن مقادیر مختلف گیاهان دارویی می تواند نشان دهنده بهبود گوارش پذیری مواد خوراکیبا افزودن این ترکیبات باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.