بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن برتلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن برتلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن برتلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن برتلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن برتلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

توسعه کشاورزی فرایندی است که عوامل تغییرپذیری مانند شرایط محیطی، عوامل اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و … بر آن تاثیر می گذارند. بخشی از این تغییرپذیری حاصل بکارگیری تکنولوژی در زمینه تولید محصولات کشاورزی است که از آن جمله می توان به مکانیزاسیون (تکنولوژی ماشینی) اشاره نمود. به طور کلی مکانیزاسیون مجموعه ای از علوم و فنون کاربردی است که مطالعه، شناخت و بکارگیری انواع ماشین و نیروی محرکه را در مراحل مختلف تولید و فرآوری محصولات کشاورزی شامل میشود و این مجموعه علوم و فنون کاربردی با توجه به ابعاد فنی، اقتصادی و اجتماعی بکار گرفته می شود. به منظور بررسی میزان استقبال کشاورزان برای استفاده از شالی کوبهای مدرن و تاثیر آن بر تلفات عملکرد دو رقم برنج در شمال خوزستان آزمایشی در شهرستان دزفول انجام شد. در این تحقیق دستگاه های شالی کوبی موجود در منطقه خوزستان از نظر تلفات عملکرد مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفتند. در این آزمایش دستگاه های سنتی با دستگاه های مدرن مقایسه گردید. جامعه آماری شامل تمامی دستگاههای شالی کوبی موجود در منطقه خوزستان بود. از نظر تلفات عملکرد (درصد ریزش) بین دو نوع رقم برنج عنبربو و نجفی نشان داد که دو نوع برنج بررسی شده بر اساس آماره T2 تفاوت معنی داری نداشتند. از نظر تلفات عملکرد(درصد ریزش) بین دو نوع شالیکوب مدرن و سنتی در برنج عنبربو و نجفی نشان داد که دو نوع شالیکوب بررسی شده بر اساس آماره T2 تفاوت معنی داری در سطح ۵ درصد داشتند و درصد تلفات در شالیکوبی مدرن کمتر از سنتی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.