بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وکاربرد اینولین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وکاربرد اینولین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وکاربرد اینولین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وکاربرد اینولین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص فیزیکو شیمیایی وکاربرد اینولین :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

اینولین کربوهیدراتی است که شامل باقیمانده پیو ند ۱ -۲ فروکتوزیل که اکثرا انتهای آن باقیمانده گلوکز است وکربوهیدرات ذخیره ای در بسیاری از گیاهان است. بعضی از گیاهان ازجمله سیب زمینی ترشی، آرتیشو، ریشه کاسنی، سیر، ریشه مارچوبه و قاصدک شامل مقادیر زیادی اینولین هستند. کاربرد وسیعی در صنایع غذایی بر اساس خواص تغذیه ای و تکنولوژیکی دارد. اینولین سبب تغییر خاص در ترکیب میکروبهای روده می شود که اثرات سودمندی بر روی انسان دارد .کاربرد تکنولوژیکی اینولین بهعنوان جایگزین قند( به ویژه در ترکیب با شیرین کنندهای بسیار شیرین)، جایگزین چربی و اصلاح کننده بافت است و درفراورده های لبنی، ، نانوایی، فراوردهای غلاتی ، بستنی و محصولات قنادی کاربرد دارد . خواص فیزیکوشمیایی اینولین به درجه بیشتر حلالیت کمتری در آب دارند و درحالت کریستالی دمای ذوب DP پلیمریزاسیون آن بستگی دارد. اجزای اینولین با بالاتر ی دارند. در حالت آمورف دمای شیشه ای بالاتری داشته واز نظر شیمیایی پایدارترند و ژل قویتری تشکیل می دهند و هنگامحل شدن ویسکوزیته بیشتری دارند. خواص فیزیکوشیمیایی دیگری که تحت تاثیر درجه پلی مریزاسیون هستند ، شامل دمای ذوب، دمای انتقال شیشه ای، قابلیت تشکیل ژل وقدر ت ژل می باشند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.