بررسی تاثیر افزودن سلنیوم آلی و معدنی بر تغییرات آنزیمهای کبدی تحت شرایط تنش گرمایی در جیره جوجه های گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تاثیر افزودن سلنیوم آلی و معدنی بر تغییرات آنزیمهای کبدی تحت شرایط تنش گرمایی در جیره جوجه های گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تاثیر افزودن سلنیوم آلی و معدنی بر تغییرات آنزیمهای کبدی تحت شرایط تنش گرمایی در جیره جوجه های گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر افزودن سلنیوم آلی و معدنی بر تغییرات آنزیمهای کبدی تحت شرایط تنش گرمایی در جیره جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تاثیر افزودن سلنیوم آلی و معدنی بر تغییرات آنزیمهای کبدی تحت شرایط تنش گرمایی در جیره جوجه های گوشتی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
در این تحقیق از تعداد ۴۹۰ قطعه جوجه گوشتی یک روزه با ۷ تیمار استفاده گردید. تیمارهای آزمایش شامل تیمار شاهد بدون سلنیوم الی و معدنی در جیره و ۶ تیمار شامل سطوح جداگانه ۰/۱، ۰/۳، ۰/۵ سلنیوم الی و معدنی بودند که در یک دوره ۴۲ روزگی در جیره جوجه های گوشتی با تنش گرمایی وارد شد. غلظت آنزیمهای کبدیALT ، AST ، ALP با استفاده از روش الیزا انداز گیری شد. نتایج مربوط به ALT در سن ۲۰ روزگی در گروه ۰/۵ آلی نسبت به ۰/۱ و ۰/۵ معدنی اختلاف معنی دار داشت آنزیم AST در ۰/۱ آلی نسبت به ۰/۱ معدنی کاهش داشت. میانگین غلظت ALP در ۲۰ روزگیدر گروه ۰/۵ آلی نسبت به ۰/۳ الی کاهش معنی دار داشت. در سن ۴۰ روزگی آنزیم ALT در تیمار ۰/۳ معدی نسبت به کنترل افزایش معنی دار داشت. در گروه ۰/۱ آلی نسبت به ۰/۵ آلی و ۰/۵ معدنی کاهش معنی دار شد. نتایج حاکی از آن است که افزودن سلنیوم با منابع آلی و معدنی می تواند بصورت وابسته به دوز بر آنزیم های کبدی موثر باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.