بررسی اثر محافظتی بتاکاروتن در پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهایگوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر محافظتی بتاکاروتن در پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهایگوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر محافظتی بتاکاروتن در پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهایگوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر محافظتی بتاکاروتن در پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهایگوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر محافظتی بتاکاروتن در پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهایگوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از تحقیق حاضر بررسی نقش احتمالی بتاکاروتن در جلوگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینهای گوشت ماهی کپور در زمانهای مختلف نگهداری بعد از صید میباشد. تعداد ۷۵ عدد ماهی کپور( ۶۰ گرمی) به طور تصادفی به ۳ گروه ۲۵ تایی تقسیم شدند. گروه ۱ بعنوان شاهد جیره پایه دریافت کرد. گروه ۲ و ۳ به ترتیب ۵۰ و ۱۰۰ میلی گرم بتاکاروتن به ازای هر کیلوگرم غذا دریافت کردند. بعد از پایان مطالعه (۶هفته)، ۱۰ ماهی از هر گروه به صورت تصادفی صید و پس از خارج نمودن احشا و شستشو، در دمای ۴ درجه سانتی گراد برای مدت ۴ روز نگهداری شدند و در زمان صید و زمانهای مختلف ۲۴، ۴۸، ۷۲؛ ۹۶ ساعت بعد صید مورد نمونهبرداری قرار گرفتند. براساس نتایج مطالعه ی حاضر مقادیر MDA عضله بدنبال مصرف بتاکاروتن ، در زمان صید و ساعات ۷۲.۲۴ و ۹۶ پس از صید در نمونههای ذخیره شده در دمای ° C 4 در گروه ۳ نسبت به گروه کنترل به طور معنیداری کمتر بود p<0/05 مقادیر گروههای کربونیل بدنبال مصرف بتاکاروتن در زما ن صید و ساعات ۴۴ و ۶۰ پس ازصید در نمونههای ذخیره شده در دمای ° C 4 در گروه ۳ نسبت به گروه کنترل کاهش معنیداری نشان داد ( p<0/05 ). مقادیر FRAP بهدنبال مصرف بتاکاروتن در ساعات ۷۲ و ۹۶ پس از صید در نمونههای ذخیره شده در دمای ° C 4 در گروه ۳ نسبت به گروه کنترل افزایش معنیداری را نشان داد( p<0/05 ) نتایج مطالعهی حاضر نشان میدهد که بتاکاروتن به عنوان یک آنتیاکسیدانت طبیعی تا حدود زیادی در بهبود وضعیت اکسیداتیو بافت ماهیچهی ماهی کپور از طریق کاهش اکسیداسیون لیپیدها و پروتئینها، تاثیرگذار است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.