بررسی آزمایشگاهی ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتهای ایران قبل و بعداز فرآوری و بررسی پتانسیل کاربری آنها در صنعت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آزمایشگاهی ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتهای ایران قبل و بعداز فرآوری و بررسی پتانسیل کاربری آنها در صنعت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آزمایشگاهی ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتهای ایران قبل و بعداز فرآوری و بررسی پتانسیل کاربری آنها در صنعت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آزمایشگاهی ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتهای ایران قبل و بعداز فرآوری و بررسی پتانسیل کاربری آنها در صنعت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آزمایشگاهی ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتهای ایران قبل و بعداز فرآوری و بررسی پتانسیل کاربری آنها در صنعت :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

بنتونیت نوعی کانیرسی از گروه اسمکتیتها میباشد و مونتموریلونیت کانی اصلی تشکیل دهنده بنتونیت است که در بسیاری از صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگیرد، اما وجودناخالصیهای غیررسی موجود در بنتونیت موجب کاهش کیفیت مطلوب این نوع از کانیهای رسی میشود. هدف اصلی از این پژوهش، فرآوری بنتونیتهای معادن خراسان جنوبی به روش ته- نشینی میباشد. نتایج این مطالعه نشان میدهد که بکارگیری روش تهنشینی برای تهیه مادهای سرشار از مونتموریلونیت با اندازه ذرات کوچکتر از ۰/۲ میکرومتر مناسب است. همان گونه که از نتایج حاصل از آزمایشهای زمین شناسی مهندسی پیداست، بنتونیتهای فرآوری شده تا حدی باعث تغییر ویژگیهای زمینشناسی مهندسی بنتونیتها شده است که به نوعی باعث بهبود کیفیت این نوع بنتونیتها جهت استفاده در صنایع مختلف شده است. نتیجه این پژوهش نشان داده است که با استفاده از روشهای سریع و ارزان میتوان بنتونیت را تا حد مطلوبی فرآوری کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.