مدلسازی جداسازی گازهای آلاینده از پساب چاه های نفتی و گازی و تاثیر سرعت حلال و حل شونده بر بازده حذف این گازها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی جداسازی گازهای آلاینده از پساب چاه های نفتی و گازی و تاثیر سرعت حلال و حل شونده بر بازده حذف این گازها دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی جداسازی گازهای آلاینده از پساب چاه های نفتی و گازی و تاثیر سرعت حلال و حل شونده بر بازده حذف این گازها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی جداسازی گازهای آلاینده از پساب چاه های نفتی و گازی و تاثیر سرعت حلال و حل شونده بر بازده حذف این گازها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی جداسازی گازهای آلاینده از پساب چاه های نفتی و گازی و تاثیر سرعت حلال و حل شونده بر بازده حذف این گازها :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

آب تولیدی بیشترین حجم پسماند در فرایند استخراج نفت و گاز است که شامل ترکیبات مختلف آلی است. بیشتر ترکیبات سمی خطرناک برای مصارف کشاورزی، سولفید هیدروژن و هیدروکربن هایسنگین هستند. عمده گاز های موجود در آب های استحصالی از چاه های نفتی، گازهای دی اکسید کربن و سولفید هیدروژن است که استفاده از این آب ها را غیر ممکن ساخته و نیز باعث خوردگی درتجهیزات سرچاهی میگردنددر این تحقیق ابتدا به معرفی غشاها و کاربردهای آن ها پرداخته شد و غشای هالوفایبر بعنوان غشای موردنظر انتخاب شد، سپس مدل سه بعدی دفع همزمان هیدروژن سولفید و کربن دی اکسید با استفادهاز حلال نیتروژن خالص با استفاده از غشای هالوفایبر مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی اثر شدت جریان ها )پساب و حلال( بر میزان و راندمان حذف آلاینده ها از پساب مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایجحاصل حاکی از آن است که سرعت های حلال و حل شونده بر روی راندمان حذف دی اکسید کربن و سولفید هیدروژن تأثیر بسزایی دارند و مشاهده گردید در سرعت بالای حلال و سرعت کم خوراک باعث افزایش بازده جداسازی میگردد. بنابراین بهتر است از نسبتهای بالای سرعت حلال به خوراک استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.