مقایسه اثر سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه اثر سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه اثر سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه اثر سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر استفاده از منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد در جوجه گوشتی بود. آزمایش با ۲۲۵ قطعه جوجه یک روزه در ۵ تیمار، ۳ تکرارو ۱۵ قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کاملا تصادفی انجام شد. گروههایآزمایشی شامل تیمار ۱) جیرهی شاهد (جیره پایه)، ۲)جیرهی شاهد + ۸۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره مکمل سولفات مس، ۳) جیرهی شاهد + ۴۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره مکمل سولفات مس، ۴) جیرهی شاهد + ۸۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره مکمل اکسید مس، ۵)جیرهی شاهد+ ۴۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره مکمل اکسید مس بود. مصرف خوراک، افزایش وزن بدن، ضریب تبدیل خوراک بهصورت هفتگی و در روز ۴۲ رکورد گیری شد. صفات عملکردی در دو دوره زمانی ۱ الی ۲۱ و ۲۲ الی ۴۲ روزگی تحت تاثیر سطوح و منابع مختلف عنصر مس قرارگرفت و تفاوت معنیداریP<0/05 بین گروه شاهد و تیمارهای دریافت کننده سطوح مختلف مس مشاهده شد. گروه ۸۰ میلیگرم در کیلو گرم سولفات مس تاثیر معنی داری برمصرف خوراک و ضریب تبدیل غذایی و گروه ۴۰ میلی گرم در کیلو گرم سولفات مس بر افزایش وزن داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.