تاثیر استفاده از سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر استفاده از سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر استفاده از سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر استفاده از سطوح و منابع مختلف عنصر مس بر عملکرد درجوجه گوشتی :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی تاثیر استفاده از منابع مختلف عنصر روی بر عملکرد در جوجه گوشتی بود. آزمایش با ۲۲۵قطعه جوجه یک روزه در ۵ تیمار، ۳ تکرارو ۱۵ قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کاملا تصادفی انجام شد. گروههایآزمایشی شامل تیمار ۱) جیرهی شاهد (جیره پایه)، ۲)جیرهی شاهد + ۸۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره مکمل سولفات مس، ۳) جیرهی شاهد + ۴۰ میلیگرم در کیلوگرم جیره مکمل سولفات مس، ۴) جیرهی شاهد + ۸۰ میلیگرم در کیلوگرم جیرهمکمل اکسید مس، ۵)جیرهی شاهد+ ۴۰ میلی گرم در کیلوگرم جیره مکمل اکسید مس بود. مصرف خوراک، افزایش وزنبدن، ضریب تبدیل خوراک بهصورت هفتگی و در روز ۴۲ رکورد گیری شد. صفات عملکردی در کل دوره ۴۲ روزه تحت تاثیر سطوح و منابع مختلف عنصر مس قرارگرفت و تفاوت معنیداری ( P<0/05 بین گروه شاهد و تیمارهای دریافت کننده سطوح مختلف مس مشاهده شد. گروه ۸۰ میلیگرم در کیلو گرم سولفات مس تاثیر معنی داری بر مصرف خوراک و ضریب تبدیلغذایی و گروه ۴۰ میلی گرم در کیلو گرم سولفات مس بر افزایش وزن داشت
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.