بررسی عوامل موثر بر سودآوری واحد های تولیدی قارچ خوراکی در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل موثر بر سودآوری واحد های تولیدی قارچ خوراکی در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان خراسان رضوی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل موثر بر سودآوری واحد های تولیدی قارچ خوراکی در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل موثر بر سودآوری واحد های تولیدی قارچ خوراکی در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل موثر بر سودآوری واحد های تولیدی قارچ خوراکی در تحقق برنامه های اقتصاد مقاومتی در استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

به منظور تحقق بخشیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و نهایتا نیل به رشد و توسعه اقتصادی کشور و همچنین در حمایت از تولید کنندگان عرصه قارچ خوراکی استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی توسط سازمان عامل در استان خراسان رضوی برای متقاضیانعرصه کشاورزی ارائه گردید.این پژوهش از یک پیمایش توصیفی از نوع همبستگی – رگرسیون، بوده و جهت جمع آوری داده ها از روش تکمیل پرسشنامه استفاده شده است .مطالعه فوق ، نمونه ای متشکل از ۵۰ کارگاه تولیدی قارچ خوراکی در استان خراسان رضوی در سال ۹۳- ۹۲ می باشد که با کمک سازمان عامل که ارائه دهنده تسهیلات اقتصاد مقاومتی بوده موفق به ایجاد واحد های تولیدی قارچ خوراکی گردیده اند، یافته ها نشان داد رگرسیون گام به گام با در نظر گرفتن عملکرد قارچ خوراکی به عنوان متغیر وابسته و سایر صفات مرتبط با سودآوری واحد های تولیدی ( کمپوست، قیمت فروش قارچ خوراکی، قیمت خرید کمپوست وباربری ، خاک پوششی،کارگری وحامل های انرژی ، هزینه اجاره محل و هزینه مشاوره در امر تولید) به عنوان متغیرهای مستقل،سبب استخراج چهار صفت شد که بیشترین تأثیر را بر عملکرد قارچ خوراکی داشتند . در این میان کیفیت کمپوست استفاده شده در واحد های تولیدی قارچ خوراکی به تنهایی بیش از ۷۰ درصد واریانس و سایر صفات حدود ۱۲ درصد واریانس را تبیین میکنند. که با توجه به آزمون همبستگی و رگرسیون گام به گام کیفیت کمپوست استفاده شده در واحد های تولیدی قارچ خوراکی بیشترین تاثیر را در میزان عملکرد قارچ خوراکی دارد.همچنین نتایج این تحقیق میزان اثر بخشی وام های اقتصاد مقاومتی در راه اندازی واحد تولیدی متقاضیان پرورش قارچ خوراکی را مطلوب ارزیابی کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.