بررسی تأثیر اسید فسفاتاز و اسیدیته محیط ریشهای بر جذب فسفر در گیاه سیر با حضور قارچ میکوریزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تأثیر اسید فسفاتاز و اسیدیته محیط ریشهای بر جذب فسفر در گیاه سیر با حضور قارچ میکوریزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تأثیر اسید فسفاتاز و اسیدیته محیط ریشهای بر جذب فسفر در گیاه سیر با حضور قارچ میکوریزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تأثیر اسید فسفاتاز و اسیدیته محیط ریشهای بر جذب فسفر در گیاه سیر با حضور قارچ میکوریزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تأثیر اسید فسفاتاز و اسیدیته محیط ریشهای بر جذب فسفر در گیاه سیر با حضور قارچ میکوریزا :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه در کشاورزی پایدار استفاده از قارچهای میکوریز آربوسکولدارAM جهت بهبود رشد گیاه و تغذیه معدنی به خصوص فسفر جایگاه قابل ملاحظهای دارد. به منظور بررسی نحوهی تأثیر میکوریز بر جذب فسفر در گیاه سیر ، آزمایشی با سه سطح فسفر P و ۲ P1 ،P0 به ترتیب صفرو۰/۱۲۵و۰/۲۵ میلی مولار و سه سطح قارچ M-بدونقارچ /M1+گلوموس موسه و M2+گلوموس اتونیکاتوم دربستر پرلیت و شرایط اتاق رشد صورت گرفت. اثر تلقیح با قارچ بر کاهشpH محیط ریشه مخصوصاً در شرایط کمبود فسفر ۰/۱۲۵ میلی مولار ملاحظه گردید و رشد بهتر گیاه و افزایش جذب فسفر مشهود بود. در مطالعه ای که به منظور ارزیابی تأثیر میکوریز بر جذب فسفر از منابع کم محلول (تری کلسیم فسفات) در سه سطح قارچ M-بدونقارچ M1+گلوموس موسه و M2+ گلوموس اتونیکاتوم در بستر پرلیت و شرایط اتاق رشد انجام شد، مشاهده گردید که گیاهان میکوریزی میتوانند از منابع کم محلول فسفر استفاده کنند. فعالیت اسید فسفاتاز در گیاهان میکوریزی نسبت به گیاهان غیر میکوریزی بیشتر بود. همچنین بررسی pHدرریزوسفر نشان داد که گیاهان میکوریزی دارایpH کمتری در محیط ریشه نسبت به گیاهان غیر میکوریزی هستند. تأثیرات القایی میکوریز بر مورفولوژی ریشه وpH محیط ریشه میتواند از اثرات غیر مستقیم قارچهایAM در انحلال و جذب فسفر باشد. با توجه به نتایج حاصله ضرورت کاهش مصرف کودهای فسفاتی به منظور افزایش کارایی قارچهایAM برای کشت سیر پیشنهاد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.