ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک در صنایع غذایی (شرکت کاله آمل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک در صنایع غذایی (شرکت کاله آمل) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک در صنایع غذایی (شرکت کاله آمل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک در صنایع غذایی (شرکت کاله آمل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی سطح توانمندی تکنولوژیک در صنایع غذایی (شرکت کاله آمل) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

با توجه به اهمیت بالای تکنولوژی،مدیران ارشد بنگاه های اقتصادی باید با درک صحیح از توانمندی تکنولوژیک سازمان خود، شناسایی تحولات تکنولوژیک در دنیا و نیز در نظر گرفتن تلاش رقبا برایدستیابی به تکنولوژی های جدید، پیوسته در جهت ارتقاء توانمندی تکنولوژی سازمان خود گام بردارند. از طرفی دیگر ارزیابی و ممیزی تکنولوژی یکی از وظایف مدیران استراتژیک می باشد که باتوجه به شرایط محیطی و قابلیت ها و توانمندی های خود و همچنین بررسی نقاط ضعف استراتژی ها و سیاست گذاری های لازم را جهت رشد سازمان و تحقق اهداف آن انجام دهند. در این مقالهسعی داریم سطح توانمندی های تکنولوژیک و شکاف موجود در هر سطح را در شرکت صنایع غذاییکاله آمل مورد بررسی و تحلیل قراردهیم. برای انجام پژوهش از مدل ارزیابی تکنولوژیک پاندا وراماناسن استفاده شده است. این مدل از ۳ بعد اصلی و ۹ بعد فرعی سطح توانمندی شرکت را مورد ارزیابی قرار داده و در هر یک وضعیت شرکت را مشخص می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.