مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ترکیب شیمیایی اسانس گیاه آفسنطین (Artemisia absinthium) و آویشن شیرازی (ZatariamultifloraBoiss.) وبررسی اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های بیماریزا و غیر بیماریزای ویبریو پاراهمولیتیکوس :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

ویبریو پاراهمولیتیکوس یک باکتری گرم منفی و هالوفیل می باشد که موجب گاستروآنتریت حاد در انسان می گردد. مسمومیت غذایی ایجاد شده توسط این پاتوژن معمولاً مرتبط با مصرف غذاهای دریایی خام یا کم پخته می باشد، اگرچه عفونت در اثر عدم رعایت بهداشت در رابطه با غذاهای پخته نیز رخ داده است. در این مطالعهترکیب شیمیایی اسانس های آویشن شیرازی و آفسنطین و نیز اثر ضد میکروبی آنها بر سویه های پاتوژن و غیر پاتوژن ویبریوپاراهمولیتیکوس به روش انتشار دیسک و نیز تعیین MIC و MBCمورد بررسی قرار گرفته است. آنالیز ترکیبات با استفاده از کروماتوگرافی گازی متصل به طیف نگار جرمی انجام شد و بتا توجون (۷۵/۲۹%)، فلاندرن (۱۰/۲۰%) و سابینن (۸۱/۱۵%) مهم ترین اجزای اسانس آفسنطین را تشکیل داده و کارواکرول (۶۴/۷۳%) مهم ترین جزء اسانس آویشن شناخته شد.اسانس آویشن بر ضد هر دو باکتری مورد مطالعه اثر ضد میکروبی نشان داد، درحالیکه آفسنطین هیچ اثر ضد میکروبی نداشت. قطر هاله مهار رشد در اثر اسانس آویشن شیرازی به ترتیب ۲۷ و ۲۸ میلی متر در رابطه با ویبریوپاراهمولیتیکوسATCC 17802 و ۴۳۹۹۶ می باشد. اثر ضد میکروبی قوی اسانس آویشن با کمترین MIC (025/0% بر ضد ویبریو پاراهمولیتیکوس ATCC 43996 و ۰۵/۰% بر ضد ویبریو پاراهمولیتیکوس ATCC 17802( و MBC (05/0% بر ضد هر دو باکتری مورد مطالعه) تأیید شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.