تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغلیظ و استخراج ویتامین E از پسماند روغن سویا جهت جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در آن و بررسی انتقال جرم این فرایند :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

از آنجایی که روغن سویا در رده پر مصرف ترین روغن های جهان به شمار می رود و حدود ۵۴% از روغن های موجود در بازار جهانی را تشکیل می دهد، تولید زیاد روغن سویا باعث تولید مقادیر زیادی از پسماند روغن سویا می شود.این ماده از مجموع ترکیبات زیادی تشکیل شده است که شامل ویتامین E، اسکوالن، اسیدهای چرب و استرولها می باشد. ویتامینE حدود ۱۱ تا ۱۳ درصد، اسکوالن ۴ درصد، اسیدهای چرب ۷۰ تا ۸۰ درصد و استرولها ۴ درصد در پسماند روغن سویا موجود می باشد. . از ویتامین E در صنایع دارویی، غذایی و آرایشی و بهداشتی استفاده می شود و تغلیظ یا جداسازی آن از منابع طبیعی می تواند جایگزین مناسبی برای آنتی اکسیدان های مصنوعی مورد استفاده در صنعت باشد.در این مقاله امکان تغلیظ و استخراج این ویتامین با هدف جلوگیری از اتلاف مواد مغذی موجود در پسماند روغن سویا و انتقال جرم فرایند مذکور مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.