تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر ترکیبی کنترل گرهای زیستی در کنترل اشرشیاکلی در گوشت چرخ کرده مرغ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

باکتری اشرشیاکلی به عنوان یکی از مهم ترین پاتوژن های غذازاد در سراسر جهان شناخته شده است. در این مطالعه تاثیردو گونه لاکتوباسیلوس تولید کننده باکتریوسین ( لاکتوباسیلوس پلانتارم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) در حالت ترکیبی با هم بر زنده مانی باکتری اشرشیا کلی در گوشت چرخ کرده مرغ آلوده شده با این پاتوژنcfu/gr( 10^5- 10^3 )هرسه روز یکبار در طول ۶ روز نگهداری در دمای یخچالی (۵) و در شرایط هوازی بررسی شد. نمونه ها شامل C (گوشت چرخ کرده مرغ+ Ecoli)و AP (گوشت چرخ کرده مرغ + Ecoli +لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس + لاکتوباسیلوس پلانتارم) بود. حضور کنترل گرهای زیستی (۱۰۶cfu/gr) سبب کاهش معنی داری (P<0/05) حدود یک سیکل لگاریتمی در جمعیت پاتوژن درنمونه AP در روز سوم در مقایسه با نمونه C شد . ولی در روز صفر و ششم تفاوت معنی داری در جمعیت پاتوژن بین دو نمونه مشاهده نشد. بر طبق نتایج تیمار ترکیبی دو لاکتوباسیلوس قادر به بیشترین تاثیرگذاری درکاهش تعداد باکتری اشرشیاکلی در روزسوم بوده و اثر گذاری طولانی مدت نیاز به استفاده ترکیبی از بیو کنترل ها و سایر عوامل محافظت کننده دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.