تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر استفاده از صمغ دانه بالنگو برخصوصیات رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست قالبی کم چرب :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

هدف از این تحقیق بررسی تأثیر صمغ دانه بالنگو بر خصوصیات ماست قالبی کم چرب بود. برای این منظور اثرات این صمغ در غلظت های (۰%، ۰۳/۰%، ۰۵/۰%، ۱/۰%، ۱۵/۰%) بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی ، رئولوژیکی و حسی مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد که صمغ دانه بالنگو تأثیر معنی داری بر pH و اسیدیته نداشت (۰۵/0P>). افزودن صمغ بالنگوکاهش معنی داری بر سینرزیس ماست ایجاد کرد(۰۵/0P<)؛ بطوریکه کمترین سینرزیس در ماست ۱۵/۰%صمغ بالنگو و بیشترین سینرزیس در ماست شاهد مشاهده شد. افزودن صمغ سبب افزایش ویسکوزیته نمونه های ماست گردید به طوریکه نمونه های ماست حاوی صمغ بالنگو رفتار رقیق شونده با برش را نشان دادند. ارزیابی حسی نمونه ها نشان داد که افزودن صمغ تاحدی سبب بهبود پذیرش نسبت به نمونه شاهد گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.