بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی فرآیند سرخکردن تحتخلا بامیه با استفاده از روش رویه پاسخ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش، از سرخ کردن تحت خلاء جهت فرآوری بامیه استفاده گردید و تاثیر پارامترهای فرایند بر ویژگی های محصول نهایی به منظور دستیابی به شرایط بهینه ی فرآیند مورد ارزیابی قرار گرفت. در ابتدا با انجام پیش آزمایش ها و بررسی پارامترهای کیفی محصول، محدوده ی دمایی ۱۳۰-۹۰ درجه سانتی گراد، فشار عملیاتی ۱۰۳-۳۳ میلی متر جیوه و مدت زمان سرخ کردن ۲۰-۱۰ دقیقه در نظر گرفته شد و با استفاده از مدل آماری رویه پاسخ، نمونه ها در دما ، زمان و فشارهای عملیاتی طرح ریزی شده فرآوری گردیدند. نتایج حاصل، حاکی از آن بود که محتوای رطوبت و جذب روغن محصول متاثر از دما و زمان سرخ کردن می باشد در حالیکه تردی بافت متاثر از هر سه متغیر دما و زمان سرخکردن و فشار عملیاتی میباشد. همچنین دو پاسخ تغییرات رنگ و چروکیدگی تحت تاثیر هیچ یک از متغیرهای مورد بررسی قرار نداشتند. بر اساس نتایج حاصل از آزمایشها، شرایط بهینه ی سرخکردن تحتخلا بامیه در دمای ۳/۱۰۰ درجه سانتی گراد، فشار عملیاتی ۱۰۳ میلی متر جیوه و زمان ۲۰ دقیقه تعیین گردیدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.