بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ژلاتینه شدن نشاسته در نان لواش به وسیله پراش اشعه ایکس :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

بیاتی نان از جمله مسائلی است که از سالیان دراز توجه بسیاری از محققین را به خود معطوف داشته است و همواره در پی آن بوده اند که علت آن را جویا شوند. یکی از راه های بررسی مکانیسم بیاتی نان، مطالعه و ارزیابی نشاسته موجود در نان است. در این تحقیق، رتروگرداسیون نشاسته موجود در نان لواش توسط اشعه ایکس پس از نگهداری به مدت یک، دو، سه و چهار روز پس از پخت مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به پیک های به وجود آمده در دیفراکتوگرام های این آزمون که مربوط به نشاسته کریستالیزه شده است، می توان به این موضوع پی برد که کریستالیزه شدن نشاسته تاثیر مستقیم بر میزان بیاتی نان دارد و آنچه مسلم است بیات شدن نان در طی این چهار روز است، اما سرعت بیاتی در روز های مختلف متفاوت است. بدین ترتیب که در روز اول کریستالیزه شدن نشاسته در حد کمی است و این دلیل بر آمورف بودن بیشتر نشاسته موجود در نان است و در روز دوم و سوم این مقدار افزایش یافته و در انتها، روز آخر به مقدار بیشتری نسبت به روز اول تا سوم نشاسته کریستالیزه شده است و می توان نتیجه گرفت که نشاسته موجود در نان با شکل گرفتن و منظم تر شدن از حالت آمورف خارج و کریستالیزه شده است و این می تواند دلیلی برای بیات شدن نان و از بین رفتن کیفیت نان در طی این چهار روز نگهداری باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.