بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات و ویژگی های ترکیبات تشکیل دهنده دانه کتان به عنوان غذای فراسودمند :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه دانه کتان، به دلیل حضور مقادیر بالایی از اسید های چرب امگا-۳، فیبر های رژیمی محلول و نا محلول و آنتی اکسیدان های فنولی طبیعی، مورد توجه قرار گرفته است؛ که محتوی حدود۵۰- ۴۰% روغن، ۳۴- ۲۳% پروتئین، ۴% خاکستر، ۵% موسیلاژ و ۳- ۰.۹% ماده متشکله لیگنان می باشد. مصرف منظم آن، با فواید قابل توجهی که دارد با سلامتی انسان مرتبط است؛ که موجب کم کردن خطر بیماری های قلبی، انواع سرطان ها، درمان مبتلایان به اختلال سیستم ایمنی و مبتلایان به دیابت می شود. بنابراین دانه کتان به دلیل ترکیبات ویژه موجود در آن، می تواند در رژیم غذایی و به عنوان غذایی فراسودمند استفاده شود. در این مقاله مروری، در پی شناسایی ترکیبات فراسودمند موجود در این دانه گیاهی و کاربرد هر یک از این ترکیبات در تکنولوژی های مختلف صنایع غذایی می باشیم؛ تا از محصولات حاصل از آن، در طیف وسیعی از تولیدات ملی استفاده نمائیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.