بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ماست پرچرب با کلسترول کاهش یافته توسط آنزیم کلسترول اکسیداز در طول نگهداری وبهینه سازی فرآیند با روش سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه فرآیند کاهش کلسترول ماست پرچرب توسط آنزیم کلسترول اکسیداز و تاثیر آن بر ویسکوزیته و سینرسیس محصول مورد بررسی قرار گرفت و با آنالیز پارامتر های مؤثر عملیاتی، شامل غلظت آنزیم (۱/۰، ۲/۰ و% ۳/۰)، دمای اختلاط (۲۵، ۳۵ و C45) و زمان اختلاط (۱۵، ۲۵، ۳۵ دقیقه) شرایط عملیاتی بهینه برای دستیابی به یک فرایند آنزیمی با راندمان بالا بررسی شد و از طراحی آزمایشات به کمک روش سطح پاسخ و طرح باکس-بنکن استفاده شد. حداکثر کاهش کلسترول (%۱/۹۲) در غلظت %۳/۰ آنزیم کلسترول اکسیداز، دمای اختلاط C35 و در مدت زمان ۳۵ دقیقه مشاهده شد. نتایج بدست آمده از اثر مستقل متغیرها نشان داد، دما شدت تاثیر کمتری بر روی کاهش کلسترول ماست دارد اما غلظت آنزیم و زمان، تاثیر مثبت بسزایی درکاهش کلسترول دارند. شرایط عملیاتی بهینه برای حداکثر کاهش کلسترول ۱۳۱۲/۹۳ درصد، شامل غلظت آنزیم %۲۹/۰، زمان ۳۳/۳۲ دقیقه و دمای C41 بدست آمد. ارزیابی نمونه ی کنترل و ماست های تیمار شده در سه سطح میزان کلسترول (کم، متوسط و زیاد) بیانگر این بود که کاهش کلسترول ماست پرچرب با استفاده از آنزیم کلسترول اکسیداز بر روی تغییرات سینرسیس و ویسکوزیته ی آن ها در طی سه هفته نگهداری، اثر گذاری منفی ندارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.