بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan ) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مدت زمان و pH مرحله استخراج قلیایی پروتئین بر راندمان و خلوص پروتئین استحصال شده از دال عدس (Cajanuscajan ) :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

بدلیل گران بودن و نیز در دسترس نبودن مواد پروتئینی برای تمامی افراد جامعه، امروزه تلاش شده با غنی سازی مواد غذایی با پروتئینها، برای تمامی افراد جامعه پروتئین مورد نیاز در دسترس قرار گیرد. یکی از بهترین گزینه ها استفاده از پروتئینهای گیاهی و بخصوص بقولاتی از جمله دال عدس می باشد که با دارا بودن بخش عمده اسیدهای آمینه ضروری نیازهای روزانه را براورده می نماید. بدین منظور افزایش راندمان تولید پروتئین در کنار خلوص بالای آن در حداقل زمان می تواند در تولید محصولی مقرون به صرفه تر و با توجیه اقتصادی بیشتر مورد نظر قرار گیرد. در این تحقیق با استفاده از نسبتهای مختلف آب به آرد ( ۱۰، ۱۵ و ۲۰ برابر ) و نیز مدت زمان استخراج قلیایی ( ۳۰، ۶۰ و ۹۰ دقیقه ) در pH های مختلف ( ۴، ۷ و ۱۰ ) با ساتفاده از رویه سطح پاسخ مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار (P<0.05 ) نسبت آب به آرد و مدت زمان استخراج و نیز تاثیر معنی دار (P<0.01) pH بر بازده و نیز تاثیر معنی دار (P<0.01)تمام متغیرهای مستقل بر میزان خلوص پروتئین استحصالی بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.