اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره بره موم بر میکروارگانیسم های عامل فساد درآب میوه :

تعداد صفحات :۱۲

چکیده مقاله:

امروزه مصرف کنندگان خواستار خرید محصولات طبیعی بیشتر از محصولات حاوی مواد نگهدارنده شیمیایی هستند.از جمله راه های مبارزه با میکروارگانیسم ها استفاده از نگهدارنده های سنتزی می باشند.استفاده از این ترکیبات در مواد غذایی با عوارض جانبی،تولید متابولیتهای ثانویه مضر و افزایش مقاومت میکروارگانیسم ها همراه خواهد بود.آب میوه ها از جمله مواد غذایی حساس به فساد میکروبی هستند.بدلیل ویژگی های فیزیک وشیمیایی،آب میوه ها امکان رشد گروه خاصی از میکروارگانیسم ها از قبیل کپکها،مخمرها،باکتری های اسید دوست،لاکتوباسیلوس ها ودر نهایت فساد آب میوه ها را توسط آنها فراهم می سازد. بره موم (Propolis) از جمله فراورده های فرعی زنبور عسل به شمار می رود که بشر طی قرن های گذشته همواره از آن در طب سنتی بهره گرفته است. پروپولیس یک ماده صمغی است که زنبورها از ترشحات گیاهان جمع آوری کرده و برای مهر و موم کردن سوراخ های کندو از آن استفاده می کنند اصلی ترین ویژگی شناخته شده بره موم که در تحقیقات بسیاری اثبات شده است، خاصیت آنتی باکتریال و ضد کپک و مخمر آن است.این مقاله مروری است بر برخی از جدیدترین دستاوردهای حاصل از بره موم و اثرات آن در جلوگیری از فسادآب میوه.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.