سنکرون سازی اسیلاتورهای گره های SA و AV قلب از نوع وندرپل با استفاده از یک شبکه RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنکرون سازی اسیلاتورهای گره های SA و AV قلب از نوع وندرپل با استفاده از یک شبکه RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنکرون سازی اسیلاتورهای گره های SA و AV قلب از نوع وندرپل با استفاده از یک شبکه RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنکرون سازی اسیلاتورهای گره های SA و AV قلب از نوع وندرپل با استفاده از یک شبکه RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنکرون سازی اسیلاتورهای گره های SA و AV قلب از نوع وندرپل با استفاده از یک شبکه RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

مساله همزمان سازی کاربردهای زیادی در لیزر، رآکتورهای شیمیایی، مخابرات ایمن و بیولوژی دارد. در این مقاله به یک کاربرد آن که سنکرون سازی در قلب می باشد توجه می شود. اهمیت بررسی این مساله به این دلیل است که یکی از شایعترین عوامل مرگ و میر در جهان مربوط به بیماریهای قلبی است. مختل شدن فعالیت الکتریکی قلب نشان دهنده یک بیماری قلبی می باشد که به طور کلی یک آریتمی قلبی نامیده می شود. بنابراین از مدلسازی سیستم هدایت قلب می توان در پیش بینی بیماریهای خطرناک قلبی استفاده کرد. یک راه علمی برای بررسی کارکرد یک عضو از یک موجود زنده، ساختن مدلی است که بتواند عملیات آن عضو را با دقت هرچه بیشتر نشان دهد. این مدل ممکن است فرضیه ای برای برخی مشاهدات فیزیولوژیکی باشد. از مزیت داشتن یک مدل از اندامهای زنده، انجام آزمایشهایی است که اجرای آن در بافت زنده غیرممکن می باشد. علاوه بر آن، برای فهم بهتر یک پدیده فیزیکی می توان نتایج مدل مربوط به آن را با نتایج آزمایشگاهی آن (درصورت وجود) مقایسه کرد. در همین راستا امکان اصلاح مدل نیز فراهم خواهد شد. ارائه یک مدل دقیق از پتانسیل عمل سلولی برای شبیه سازی نحوه انتشار تحریک در بافت قلب لازم به نظر می رسد. به این منظور در این تحقیق برای مساله سنکرون سازی اسیلاتورهای قلب از بین مدلهای مختلف، مدل وندرپل با استفاده از یک شبکه ی RBF بهینه سازی شده با الگوریتم ژنتیک استفاده شده که تا به حال در هیچ یک از تحقیقات پیشین به آن پرادخته نشده است. استفاده از این روش نشان می دهد که سرعت و دقت سنکرون سازی نسبت به سایر روش های کلاسیک عملکرد بهتری داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.