بررسی گالوپینگ غیرخطی یک کابل آویخته تحت جریان باد با در نظر گرفتن سختی خمشی و پیچشی در حالت تشدید داخلی ۱:۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی گالوپینگ غیرخطی یک کابل آویخته تحت جریان باد با در نظر گرفتن سختی خمشی و پیچشی در حالت تشدید داخلی ۱:۱ دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی گالوپینگ غیرخطی یک کابل آویخته تحت جریان باد با در نظر گرفتن سختی خمشی و پیچشی در حالت تشدید داخلی ۱:۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گالوپینگ غیرخطی یک کابل آویخته تحت جریان باد با در نظر گرفتن سختی خمشی و پیچشی در حالت تشدید داخلی ۱:۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی گالوپینگ غیرخطی یک کابل آویخته تحت جریان باد با در نظر گرفتن سختی خمشی و پیچشی در حالت تشدید داخلی ۱:۱ :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

دراین مقاله، یک مدل غیرخطی برای یک کابل آویخته شده بر روی دو اسپن در ارتفاع متفاوت با استفاده از مدل تیر منحنی الشکل، ارائه شده است. این مدل با در نظر گرفتن سختی خمشی و سختی پیچشی تحت نیروهای جریان باد، در شرایط یخ زدگی مقطع آن، فرمول بندی شده است. برای مقادیر نسبت به دهانه ی کوچک کابل و براساس مقادیر پارامترهای کابل در واقعیت، می توان یک مدل کاهش یافته به دست آورد که شامل معادلات کلاسیک، مانند آن چه برای کابل انعطاف پذیر به دست می آید، به همراه یک معادله ی اضافه است که بر پیچش کابل حاکم می باشد. این سیستم دو درجه آزادی با به کارگیری روش گلرکین گسسته شده است و شامل عباراتی با غیرخطی های مرتبه دو دو مرتبه سه می باشد. به منظور بررسی سیستم، با استفاده از روش مقیاس هاس چندگانه در تئوری اغتشاشات با در نظر گرفتن رزونانس داخلی ۱:۱ معادلات مدولاسیون دامنه به دست آمده اند. سرعت باد به عنوان پارامتر کنترلی در این مقاله در نظر گرفته شده است و تأثیر آن بر روی زاویه ی حمله و دامنه ی معادلات مدولاسیون در حالت اسپن های هم ارتفاع و در دو سطح متفاوت بررسی شده است و از نتایج چنین برمی آید که کابل در حالت شیب دار دامنه ی گالوپینگ کمتری را تجربه می نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.