طرح(کارآفرینی) فیبر نوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 طرح(کارآفرینی) فیبر نوری دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد طرح(کارآفرینی) فیبر نوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی طرح(کارآفرینی) فیبر نوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن طرح(کارآفرینی) فیبر نوری :

بخشی از فهرست طرح(کارآفرینی) فیبر نوری

عنوان ……………………………………………………………………………..
معرفی طرح کسب و کار …………………………………………………..
طرح تولید ………………………………………………………………………..
طرح عملیاتی …………………………………………………………………..
شرح فعالیت کار آفرینانه ………………………………………………………….

فیبر نوری چیست ؟
فیبرها (نوری رشته های بلند و نازک از شیشه بسیار خالصند که ضخامت در حدود قطر موی انسان دارند آنها در بسته هایی بنام کابلهای نوری کنار هم قرار داده می شوند و برای انتقال سیگنالهای نوری در فواصل دور مورد استفاده قرار می گیرند
فیبر نوری :
پس از اختراع لیزر در سال ۱۹۶۰ میلادی ایده به کارگیری فیبر نوری برای انتقال اطلاعات شکل گرفت. خبر ساخت اولین فیبر نوری در سال ۱۹۶۶ همزمان در انگلیس و فرانسه با تضمحیق ۱۰۰۰db/km اعلام شد که شدیداً کاهش داده شد و به مقداری رسید که قابل ملاحظه با سیم های هم محور به کار رفته در شبکه مخابرات بود.
فیبر نوری از پالس های نور برای انتقال داده ها از طریق تارهای سیلکون بهره می گیرد.
طرح تولید:
مراحل ساخت :
۱- مراحل صیقل گرمایشی : پس از نصب لوله با عبور گاز های کلر و اکسیژن در دمای بالاتر از ۱۸۰۰ درجه سلسیوس لوله صیقل داده می شود تا بخار آب موجود در جدا درونی لوله از آن خارج شود.
۲- مرحله اچینگ : در این مرحله با عبور گازهای کلر، اکسیژن و فرئون لایه سطحی جدار داخل لوله پایه خورده می شود تا ناهمواری ها و ترک های سطحی بر روی جدار داخلی لوله از بین بروند.
۳- لایه نشانی ناحیه غلاف : در مرحله لایه نشانی غلاف ، ماده تترا کلرید سیلسیوم واکسی کلر ینفسفویل به حالت بخار به همراه گازهای هلیموارد لوله شیشه ای می شوند و در حالتی که مشعل اکسی هیدروژن با سرعت تقریبی ۱۲۰ تا ۲۰۰ میلی متر در دقیقه در طول لوله حرکت می کند و دمایی بالاتر از ۱۹۰۰ درجه سلسیوس ایجاد می کند، واکنش های شیمیایی زیر به دست می آیند.
ذرات شیشه ای حاصل از واکنش های فوق به علت پدیده ترموفرسیسی کمی جلوتر از ناحیه داغ پرتاب شده و درون جداره داخل رسوب می کنند و با رسیدن مشعل به این ذرات رسوبی حرارت کافی به آنها اعمال می شود به طوری که تمامی ذرات رسوبی شفاف می گردند و به جدار داخل لوله چسبیده و یکنواخت می شوند. بدین ترتیب لایه های شیشه ای مطابق با طراحی با ترکیب در داخل لوله ایجاد می گردند و در نهایت ناحیه غلاف را تشکیل می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.