کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک دارای ۴۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک :

بخشی از فهرست کارآموزی تبرید- بویلر(دیگ بخار) – کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک

مقدمه و شرح محل کار آموزی ۱
گزارش کار ۲
بویلر ۲
تقسیم بندی بویلرها ۳
شرایط آب تغذیه دیگ ۴
موقعیت نصب بویلرها ۵
مروری بر سیکل های اصلی واحد تولید بخار ۵
ساختمان و بدنه بویلر ۷
وسایل و اتصالات دیگ ۸
وسایل کمکی به کار رفته در بویلرها ۹
تله بخار ۱۳
مشکلات معمول در تله های بخار ۱۳
مشعل ۱۵
چشم الکتریکی (فتوسل) ۱۸
جرقه زن الکتریکی گازی ۱۹
روش کنترل مشعل خودکار ۱۹
سیکل سوخت ۲۰
عنوان: صفحه:
سیکل هوا و دود ۲۲
مبدل حرارتی ۲۳
انواع مبدل های پوسته و لوله ۲۵
پمپ ها ۲۷
پمپ های سری و موازی ۲۸
عیوبی که ممکن است در سیستم کار به وجود آید ۲۸
عکس هایی از دستگاه های حرارتی و برودتی محل کار آموزی ۳۳

یکی از اهداف اساسی وبسیار مهم سیاست گذاران، ایجاد ارتباط منطقی و هماهنگ صنعت ومحیط کار با دانشگاه و دانشجو می باشد که هم در شکوفائی و رشد صنایع مؤثر بوده و هم دانشجویان را از یادگیری دروس تئوری محظ رهایی داده و علم آنها را کاربردی تر کرده و باعث می شود آن را در عرصه عمل ،آزموده و به مشکلات و نابسامانیهای علمی وعملی محیط کار آشنا شده و سرمایه و وقت خویش را در جهت رفع آنها مصروف نمایند، که برای جامعه ی در حال توسعه ما از ضروریات می باشد .با این مقدمه شاید اهمیت و جایگاه درس دو واحدی کارآموزی برا ی ما روشنتر شده و با نگاهی دیگر به آن بپردازیم .
اینجانب نیز در طی مدت حضور خود در محل کارآموزی(کارخانه تولید فرآورده های لبنی رامک) استفاده های علمی و عملی خوبی کسب نموده ،هر چند با توجه به زمان محدود ۲۴۰ ساعته به همه ی ریزه کاریهای محیط کار آموزی پی نبردیم واین کار به حداقل ۲ تا ۳ سال وقت نیازدارد ،از اینرو شاید بهتر باشد واحد کارآموزی به دو قسمت تقسیم شده تا این نقیصه جبران گشته و ارتباط با محیط کار حفظ شود .محل کارآموزی ما از لحاظ تاسیسات (چه برودتی و چه حرارتی) بسیار گسترده بوده و می توان گفت درنوع خود بی نظیر می باشد؛ و ما از لطف خدا و زحمات پرسنل این محل توانستیم در دوره کارآموزی مطالب بسیار مفیدی بیاموزیم (ودراینجا جا دارد از زحمات این عزیزان کمال تشکر را داشته باشم) که اینجانب درگزارش کارآموزی خود به بررسی سیستم بخار پرداخته ام . درکارخانه جات و مراکز صنعتی حرارت دادن به محصولات به صورت مستقیم مقرون به صرفه نمی باشد ونیز، نیاز به فضای بسیار زیادی برای این کار می باشد که برای رفع این مشکل از روش حرارت به صورت غیر مستقیم استفاده می شود.
بویلر(دیگ بخار) :
بویلر دستگاهی است که برای تولید بخار از آن استفاده میشود. این بخار می تواند برای چرخاندن توربین یا گرم کردن برخی کوره ها استفاده شود؛ کارخانجات تولید لبنیات به جریان مداوم بخار نیاز دارد و چنانچه بویلرها به هر دلیلی دچار مشکل شوند ممکن است موجب توقف فرآیند تولید و نتیجتا اتلاف مقادیر قابل توجهی از محصول شود.
دیگ های بخار امروزی بسیار پیچیده تر و پیشرفته تر از دیگ های سابقند. با پیشرفت فن آوری دیگ های بخار و تجهیزات جانبی آن، اهمیت آموزش، تعمیرو نگه داری آن ها نیز خیلی بیشتر شده است و تنها افراد کارآمد و ماهر میتوانند امر تعمیر و نگه داری دیگ های بخار امروزی را بر عهده گیرند. درنتیجه بسیاری از شرکت ها سعی دارند که روش های سابق تعمیر و نگه داری را کنار گذارند.
دیگ ها به عنوان مولد حرارت و وسیله انتقال حرارت، از سوخت به سیال معینی از راه جداره داخلی خود هستند و از نظر نوع سوخت به دیگ های با سوخت جامد یا مایع و یا گازی تقسیم می شوند . دیگ های بخار در ظرفیت های مختلف و با فشارهای مختلف ساخته می شوند ،در دیگ های بخاری که در نیرو گاهها کار می کنند به دلیل نیاز به فشار بالاتر ، بخار به صورت سوپرهیت (مافوق گرم ) است. آب در این دیگ ها از لوله هایی که در میان شعله های مشعل محصور شده اند عبور میکند ، اما در دیگ های بخار کوچکتر، بخار به صورت اشباع میباشد.
یک دیگ بخار از قسمت های مختلفی تشکیل شده و در این گزارش سعی کرده ام که توضیح مختصری در مورد آن ها بدهم:
۱.مشعل های دو گانه سوز،
۲.شیشه آب نما:سطح آب داخل دیگ را نشان می دهد،
۳. مانومتر: فشار دیگ را نشان می دهد ،
۴. تابلو و تجهیزات ،
۵.هشدار دهنده: در صورت بالا رفتن فشار داخل دیگ هنگامی که قسمتی به درستی کار نکن،
۶. پمپ : در این دیگ ها پمپ با دبی بالا و هد متوسط از نوع حلزونی طبقاطی استفاده می کنند که دارای یک الکتروموتور به عنوان محرک است،
۷.دود کش : برای خروج گاز های سو خته شده در فرایند احتراق،
۸.زیر آب زن : خروجی از ته دیگ برای خروج رسوبات ته نشینشده در ته دیگ،
۹.سنسور حرارتی: از آنجایی که بخار تولید شده در حالت اشباع قرار دارد ودما و فشار همواره متناسب هستند به جای استفاده از فشارسنج که در فشار های بالا ممکن است مشکل ایجاد کنند از سنسور های حرارتی استفاده میکنند با استفاده از این اصل که هر دما فشار معینی را نشان می دهد.
۱۰.سوپاپ اطمینان : اگر در موارد نادر تمام کنترل کننده ها و همچنین هشدار دهنده ها به علت نقص درست کار نکنند در صورت تجاوز فشار از محدوده قانونی خود سوپاپ باز شده و فشار را با خارج کردن قسمتی از بخار داخل دیگ کاهش می دهد.
۱۱. تراپ : واحدیست که بخار کندانس شده را جمع آوری کرده و به آن تله آب نیز می گویند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.