بررسی روش ادغام خطی وزن داده شده WLC در پهنه بندی مناطق مستعد جنگلداری در محیط GIS (مطالعه موردی: استان ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روش ادغام خطی وزن داده شده WLC در پهنه بندی مناطق مستعد جنگلداری در محیط GIS (مطالعه موردی: استان ایلام) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روش ادغام خطی وزن داده شده WLC در پهنه بندی مناطق مستعد جنگلداری در محیط GIS (مطالعه موردی: استان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روش ادغام خطی وزن داده شده WLC در پهنه بندی مناطق مستعد جنگلداری در محیط GIS (مطالعه موردی: استان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روش ادغام خطی وزن داده شده WLC در پهنه بندی مناطق مستعد جنگلداری در محیط GIS (مطالعه موردی: استان ایلام) :

تعداد صفحات :۲۰

چکیده مقاله:

مدیریت مناطق تحت حمایت و بوم سازگان ها از جمله مدیریت مناطق جنگلی توسط مسئولین یکی از مسائل بسیار مهم در بحث مدیریت محیط زیست در ارتباط با حفاظت اکوسیستم های طبیعی است. افزایش جمعیت، افزایش استفاده های غیر منطقی از سرزمین، روش های نادرست توسعه شهری، صنعتی و کشاورزی منجر به کاهش شدید تنوع زیستی، تخریب بوم سازگان ها شده است و پرداختن به مکانیابی مناطق مستعد جنگلداری خود در حفاظت اکوسیستم های طبیعی و گونه ها ی این اکوسیستم ها امری بسیار مهم در مدیریت این مناطق به شمار می رود. ایجاد و به کار گیری سامانه های اطلاعات جغرافیای GIS منجر به بروز تغییرات و جهش های عظیمی در بسیاری از زمینه ها همچون محیط زیست، آمایش سرزمین و جنگلداری گردید. نیاز به توسعه یک خط مشی و برنامه ریزی در مورد جوانب مختلف، یکی از دلایل اصلی برای افزایش علاقه به تجزیه و تحلیل چند معیاره در ارزیابی سرزمین است. در این تحقیق در ادامه جمع آوری داده های مورد نیاز در سامانه اطلاعات جغرافیایی (GIS)، نقشه تناسب اراضی برای کاربری جنگلداری به واسطه روش ارزیابی چند معیاره (MCE) و فازی سازی (Fuzzy) فاکتور های مورد بررسی و روش وزن دهی سلسله مراتبی (AHP) در محیط نرم افزار (IDRISI Kilimanjaro) و (Arc GIS)، آماده گردید. نتایج نشان می دهد که ۴۰۳۰ کیلومتر مربع از مساحت منطقه دارای توان بالا، ۱۲۰۹۰ کیلومتر مربع توان متوسط و ۴۰۳۰ کیلومتر مربع هکتار نیز دارای توان ضعیف در منطقه است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.